14 Aralık 2019 iddaa tahminleri


Karlsruher SC – Greuther Fürt = Var   1,45
Yorum: Almanya 2.Lig’de orta sıraların mücadelesinde Karlsruher takımı evinde, Fürt’ü konuk ediyor. Ev sahibi Karlsruher ekibi hatırlayacağımız üzere son karşılaşmada deplasmanda Armina Bielefeld ile 2-2 berabere kalmıştı. Uzun bir bölümünü önde götürdüğü karşılaşmada son 10 dakikada oyundan koparak yenik duruma düşmelerine rağmen uzatmalarda buldukları golle 1 puanı kurtardılar. Genel anlamda çıkış yakalama görüntüsü içerisinde olduklarını söylemek gerekiyor. Fürt ekibi ise 3 haftalık galibiyet hasretine geçtiğimiz hafta konuk ettikleri Bochum karşısında son verdiler (3-1). Oyun ve skor anlamında istediklerini aldıklarını düşünüyorum. Yine onlarda rakipleri gibi seri galibiyetlere başlamak isteyeceklerdir. Sonuç olarak iki tarafında ofans hatlarını güçlü buluyor ve karşılaşmada karşılıklı olarak filelerin havalanacağına inanıyorum. Tercihim KG-Var olacak.

Preston North End – Luton Town = 2,5 üstü   1,50
Yorum: İngiltere Championship’de 6.basamakta bulunan Preston takımı evinde, ateş hattının hemen bir basamak üzerinde bulunan rakibi Luton’u konuk edecek. Ev sahibi Preston takımı hafta arasında oynadığı zorlu maçta Fulham gibi önemli bir takımı yenmeyi başarmıştı. Ancak savunmadan önemli bir eksik (Joe Rafferty) verdiler. Genel anlamda baskı yeseler de skoru almayı başardılar. Ayrıca geçtiğimiz sezona göre gol yollarındaki problemlerini bu sezon çözdüklerini düşünüyorum. Ligin yeni ekiplerinden Luton takımı ise hafta arasında Stoke deplasmanından farklı mağlubiyet ile döndü (3-0). Çok dengesiz karşılaşmalar çıkardıklarını ve henüz bu lige hazır durumda olmadıklarını bizlere gösteriyorlar. Bu karşılaşmada her ne kadar ev sahibi favori konumda olsa da taraf bahsinden ziyade 2,5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İpswich Town – Bristol Rovers = 1,5 üstü   1,25
Yorum: İngiltere 1.Lig müsabakasında üst sıraların mücadelesinde 2.basamaktaki İpswich Town evinde 5.basamaktaki rakibi Bristol Rovers’i ağırlıyor. Ev sahibi İpswich takımı hafta arasında oynadığı kupa maçında Coventry’e kaybetmişti. Yani artık tamamen lige konsantre olduklarını görüyoruz. Son haftalarda bocalama dönemi yaşasalar da lige alıştıklarını ve tekrardan üst lige çıkma adına ellerinden geleni yapacaklarına inanmaktayım. Bristol Rovers ekibi ise son lig maçlarına baktığımızda çok iyi bir grafik çizdi. Hızla üst sıralara tırmanışlarını gerçekleştirdiler. Sonuç olarak her iki ekibinde gol yollarında zorlanmadıklarını düşünerek en kötü ihtimal ile 1,5 gol barajının aşılacağı kanaatindeyim. Oranında fena olmadığını düşünüyorum.

Real Sociedad – Barcelona = 2    1,48
Yorum: İspanya La Liga’da 4.sırada bulunan Real Sociedad evinde, lider Barcelona’yı konuk ediyor. Ev sahibi Real Sociedad takımı son müsabaka da Valladolid deplasmanında üstün oynamasına rağmen rakibi çözemedikleri için kazanamadı. Bazı karşılaşmalarda özellikle de kapanık takımlara karşı ciddi problemler yaşıyorlar. Ayrıca bu sezon gol yollarında da sorunlar yaşadıkları ortada. Messi’nin dönüşü ile farklı bir kimliğe bürünen Barcelona takımı ise yeniden kendini bulmuş gözüküyor. Hafta arasında da yedeklerle mücadele ettiği İnter deplasmanında kazanarak, önemli anlamda moral buldular. Sonuç olarak Barcelona bu deplasmanda çok büyük bir olay olmazsa kazanacaktır.

Napoli – Parma = 3,5 Altı   1,45
Yorum: İtalya Seri A’da orta sıraların mücadelesinde Napoli evinde, Parma’yı konuk ediyor. Ev sahibi Napoli lige iyi bir başlangıç yapsa da son 7 maçta galip gelemedi. Bunun karşılığı olarak da Ancelotti takımdan ayrılarak, göreve Gennaro Gattuso getirildi. Ancak Gattuso’nun da iyi bir antrenör olduğunu düşünmüyorum. Yani aranan kanın o olmadığını düşünüyorum. Genel olarak ligde kapalı savunmaları zor aştıklarını düşünüyorum. Parma takımı ise inişli-çıkışlı bir grafik ortaya koyuyor. Son müsabaka da deplasmanda Sampdoria’yı tek golle geçtiler. Yalnız Parma bu tarz maçları iyi oynuyor. Özellikle büyük takımlara karşı iyi mücadele ediyorlar. Sonuç olarak bu karşılaşma da 3,5 gol barajının aşılamayacağını düşünüyorum.

St.Pölten – Rheindorf Altach = 2,5 üstü   1,55
Yorum: Avusturya Ligi’nde üst sıralara çıkma mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında St.Pölten evinde Altach’ı konuk edecek. Ev sahibi St. Pölten takımı son maçta Hartberg deplasmanından 3-2’lik mağlubiyet ile dönmüştü. Oyun olarak müsabaka ortada olsa da erken yedikleri goller yüzünden yenilmekten kurtulamadılar. Altach takımı ise uzun süreli düşüşün ardından ligde son 2 maçını kazanarak Avrupa anlamında bir umut ışığı yakalamış gözüküyor. Ligin sonlarına doğru gelirken hem aşağısı hem de yukarısı anlamında iki takım açısından da önem arz eden karşılaşmada 2,5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

0 Yorum "14 Aralık 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate