8 Ağustos 2019 iddaa tahminleri


466 AEK Larnaca – Gent = 2,5 üstü   1,60
İddaa yorum: Kıbrıs temsilcisi AEK Larnaca evinde, Belçika temsilcisi Gent’i ağırlıyor. Ev sahibi AEK Larnaca takımı bir önceki turda zorlanmadan Levski Sofia’yı yenmişti. İki müsabakada da genel anlamda rahat bir oyun sergilediklerini düşünüyorum. Gent ekibi ise bir önceki turda Romanya’nın Vittorul takımını elemeyi başarmıştı. Özellikle ilk karşılaşmada bol bol gol izlemiştik (6-3). Yine Belçika liginin başlamasıyla birlikte ilk hafta Charleroi deplasmanından 1 puan ile dönseler de, geçtiğimiz hafta sonu sahalarında konuk ettikleri Eupen’i farklı yenmeyi başardılar (6-1). Sonuç olarak iki ekibi de incelediğimde gol yollarında zorlanmadıklarını görüyorum. Çok büyük bir aksilik olmazsa bu iki açık oynamayı seven takım karşılaşmayı 2,5 üste taşıyacaktır.

468 Sparta Prag – Trabzonspor = ilkyarı 0   1,70
İddaa yorum: Çek Cumhuriyeti temsilcisi Sparta Prag takımı evinde, temsilcisi Trabzonspor’u konuk edecek. İki takımda Avrupa ligine bu turdan katılıyor. Ev sahibi Sparta Prag takımı lige iyi bir başlangıç yapamamasına rağmen son 3 karşılaşmada iyi toparlandı. Taraftarı ile bütünleşen Prag evinde iyi maçlar çıkarıyor. Ancak bu karşılaşmada cezaları nedeniyle seyircilerinden yoksun olacaklar. Temsilcimiz Trabzonspor takımı ise genel anlamda iyi bir hazırlık dönemi geçiremedi. Transferde de hareketli günler geçiren Trabzon’da Yusuf Yazıcı da Lille takımına transfer oldu. Ofans hattı için Leeds’den Ekuban’ı kadrolarına katmışlardı. Yine Yusuf’un da yerine transfer yapmaları bekleniyor. Bu karşılaşmada iki ekibi de incelediğimde ilk devrede beraberliğin bozulmayacağına inanıyorum.

491 Austria Wien – Apollon Limassol = 2,5 altı   1,55
İddaa yorum: Avusturya temsilcisi Austria Wien evinde, Kıbrıs temsilcisi Apollon Limassol’u ağırlıyor. Ev sahibi Austria Wien takımı iyi bir hazırlık dönemi geçirmenin ardından lige iyi bir başlangıç yapamadı. Sırasıyla Tirol ve LASK’a mağlup oldular. Her ne kadar Austria Wien takımı kötü gitse de ev sahibi ve tecrübe avantajını sonuna kadar kullanmak isteyecektir. Apollon Limassol takımı ise hatırlayacağımız üzere önceki turda zorlansalar da İrlanda’nın Shamrock ekibini elemeyi başarmıştı. Genel olarak iki ekibinde tam anlamıyla hazır olmadığı bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Mücadele gücü yüksek ve kısır geçecek bir 90 dakika bekliyorum.

472 Haugesund – PSV = 2,5 üstü   1,65
İddaa yorum: Norveç temsilcisi Haugesund evinde, Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven’i konuk ediyor. Ev sahibi Haugesund takımı devam eden ligde orta sıralarda bulunuyor. Bir önceki turda Sturm Graz’ı elemeyi başarmışlardı. Ancak bu sefer zor bir kura çektiler. Psv takımı ise şampiyonlar ligi elemelerinden Basel’e elenerek, yoluna burada devam ediyor. Lige’de beklenmedik şekilde Twente ile berabere kalarak başladılar. Bu karşılaşmada Avrupa Kupalarında gruplara kalmak isteyen Psv’nin deplasmanda da olsa kazanacağı ve karşılaşmayı üste götüreceği kanaatindeyim.

482 Lokomotiv Plovdiv – Strazbourg = Var   1,80
İddaa yorum: Bulgaristan temsilcisi Plovdiv evinde, Fransa temsilcisi Strazbourg’u ağırlıyor. Ev sahibi Lokomotiv Plovdiv takımı önceki turda favori olmamalarına rağmen Spartak Trnava’yı elemeyi başarmıştı. Ligde de iyi işler çıkarttıklarını eklemek gerekiyor. Özellikle ofans hatları da iyi durumda. Strazbourg takımı da önceki turda İsrail temsilcisi Maccabi Haifa’yı elemişti. Ayrıca iyi de bir hazırlık dönemi geçirdiler. Genel anlamda incelediğimde iki ekibinde gol ve goller bulağı bir karşılaşma olacak gibi görünüyor. Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

489 Rijeka – Aberdeen = Var    1,60
İddaa yorum: Hırvatistan temsilcisi Rijeka takımı evinde, İskoçya temsilcisi Aberdeen ile oynuyor. Ev sahibi Rijeka takımı turnuvaya bu turdan katılıyor. İyi bir hazırlık döneminin ardından lige de güzel bir giriş yaptılar. Gayet formda olduklarını söyleyebilirim. Aberdeen takımı ise geçtiğimiz turlarda Rops ve Chikhura ekiplerini elemeyi başarmıştı. Lige de Hearts galibiyeti ile başladılar. Onlarda da morallerin yüksek olduğunu belirtmek gerekiyor. Sonuç olarak bu karşılaşmada taraf bahsinden ziyade karşılıklı gol ihtimali daha mantıklı duruyor.

0 Yorum "8 Ağustos 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate