21 Ağustos 2019 iddaa tahminleri


113 Dinamo Zagreb – Rosenborg = 1     1,45
İddaa tahmin: Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb evinde, Norveç temsilcisi Rosenborg’u ağırlıyor. Ev sahibi Dinamo Zagreb ekibi bir önceki turda Macaristan temsilcisi Frencvaros’u elemeyi başarmıştı. İlk müsabakada şanssızlık yaşasalar da deplasmanda işi bitirmişlerdi. 5 Haftası geride kalan Hırvatistan liginde de iyi bir başlangıç yaparak liderlik koltuğuna oturdular. Takımda moral ve motivasyonun üst seviyede olduğunu belirtmek gerekiyor. Ayrıca takımda önemli bir eksikte bulunmuyor. Rosenborg ekibi ise hatırlayacağımız üzere bir önceki turda Maribor’u elemeyi başarmıştı. Skor olarak rahat galibiyetler olarak gözükse de, futbol anlamında iyi olmadıklarını düşünüyorum. Ayrıca yine bir önceki turda BATE’ye karşı da ciddi anlamda zorlandılar. Ligde de istediği reaksiyonu yakalasalar da deplasmanda kaybettikleri puanlar ile zirvenin 10 puan gerisinde olduklarını söylemek gerekiyor. Sonuç olarak saha ve seyirci desteğini de arkasına alacak olan Zagreb’in zorlansa da rakibini yeneceğine inanıyorum.

114 Olympiakos – Krasnodar = ilkyarı 0    1,70
İddaa tahmin: Yunanistan temsilcisi Olympiakos takımı evinde, Rusya temsilcisi Krasnodar’ı ağırlıyor. Ev sahibi Olympiakos takımı bir önceki turda, temsilcimiz Başakşehir’i elemişti. İki müsabakada da etkili oynamamıza rağmen skor üretemeyince elenmekten kurtulamadık. Ev sahibi Olympiakos’un defansif olarak iyi işler çıkardığını yine önceki turda Plzen karşısında da gördük. Rusya temsilcisi Krasnodar ekibi ise önceki turda güçlü Porto’yu elemeyi başarmıştı. İlk karşılaşmada evlerinde yenilseler de deplasmanda aldıkları 3-2’lik galibiyet ile turu geçmişlerdi. Ancak oyun yapılarını incelediğimde çok farklı yapılardaki iki takımı izleyeceğiz. Yani rakip oynarsa, daha iyi oynayan bir Krasnodar var. Ama bu sefer mantalite olarak tam tersi bir rakip ile karşılaşacaklar. Bu karşılaşmada ilk yarının kontrollü geçeceğini ve beraberliğin bozulmayacağını düşünüyorum.

115 Young Boys – Kızılyıldız = Var    1,55
İddaa Tahmin: İsviçre temsilcisi Young Boys takımı evinde, Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız’ı konuk ediyor. Ev sahibi Young Boys takımı turnuvaya bu turdan katılıyor. Geçtiğimiz sezona göre kadrolarını büyük ölçüde korudular. Lige de iyi bir başlangıç yaptılar. Geçtiğimiz sezon gibi bu sezonda gol yollarında zorlanmıyorlar. Kızılyıldız takımı ise önceki turda Danimarka’nın güçlü takımı Kopenhag’ı elemeyi başarmıştı. İki müsabakada da 1-1’lik sonuç çıkınca karşılaşma uzatmaya gitmişti ve penaltılarla zafere ulaştılar. Ayrıca 2. Müsabakada 2.yarının neredeyse tamamını 10 kişi oynadıklarını da belirtmek gerekiyor. Yine ligde de iyi bir performans gösterdiklerini eklemek istiyorum. Savunmadan Milinoviç cezası sebebiyle bu karşılaşmada oynamayacak. Sonuç olarak her iki ekibi de incelediğimde pozisyon anlamında zengin ve gollü bir karşılaşma bekliyorum. Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

0 Yorum "21 Ağustos 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate