8 Haziran 2019 iddaa kuponları












Günün kuponu
115 Hırvatistan – Galler = Var   1,95
127 Türkiye – Fransa = 2,5 üstü   1,80
123 Belarus – Almanya = 2    1,05
                                   T.Oran = 3,68

Muhtemel kupon
118 Azerbaycan – Macaristan = 2    1,85
116 İzlanda – Arnavutluk = 1    1,45
120 Finlandiya – Bosna Hersek = 0   2,80
                                               T.Oran = 7,51

Muhtemel kupon II
119 Estonya – Kuzey İrlanda = ilkyarı 0    1,70
172 Abd U20 – Ekvador U20 = 2,5 üstü   1,85
188 Sporting Gijon – Cadiz = 2,5 üstü   1,95
168 Brommapojkarna – Mjallby = 2,5 üstü   1,65
                                               T.Oran = 10,11

Sürpriz kupon
178 Cabinteely – Cobh Ramblers = 2/2    8,25
115 Hırvatistan – Galler = 2/0    13,00
172 Abd U20 – Ekvador U20 = 7+   20,00
                                               T.Oran = 2.145,00

Merhaba arkadaşlar; Yeni iddaa kuponları ile karşınızda olmaya devam ediyoruz. Günün kuponunu ufaktan yorumlamak gerekirse;
Hırvatistan vs Galler karşılaşmasından başlamak istiyorum. Ev sahibi Hırvatistan ilk maçta sahasında ağırladığı Azerbaycan’ı çözmekte zorlanmıştı. Dünya kupası finalisti bir takımdan bunu beklemiyorduk. Sonrasında da Macaristan deplasmanından mağlubiyet ile ayrılarak belki de herkesi şoke ettiler. Takımda genel anlamda bir düşüş söz konusu. Ryan Giggs önderliğindeki Galler ekibi ise ilk müsabakada sahasında Slovakya’yı tek golle geçmeyi başarmıştı. Sonuç anlamında hücum gücü yüksek iki takımın karşılaşmasında iddaa tahminim karşılıklı golden yana olacak.
Günün kuponu 2.müsabakam ise Türkiye vs Fransa karşılaşması olacak. Her ne kadar gol yollarında sorunlarımızı çözsek de savunma anlamında henüz yerine oturmayan şeyler olduğunu düşünüyorum. Fransa takımı da gol yollarında zorlanmayan bir şekilde atan bir ekip sıfatında ve de formdalar. Bizim adımıza oldukça zor geçmesini beklediğim bir 90 dakika olacak. Bu karşılaşmada iddaa tahminim 2,5 gol üstünden yana olacak.
Son karşılaşma ise Belarus vs Almanya müsabakası olacak. Tamamlama adına bu karşılaşmayı kuponuma ekliyorum. Çok büyük bir aksilik olmaz ise Dünya Kupası’ndan sonra kendine çeki düzen veren Almanya kazanacaktır.
UYARI: Yine de eklemek gerekirse hiçbir maç veya kuponun kesinliği ve garantisi yoktur. Yani bu kupon kesin gelir diye bir şey söylemek zordur. Burada yazılanlar tamamen teori veya öngörüdür. Ona göre bahis alıp almamak sizin kararınızdır. Herkese bol şanslı bir Cumartesi dilerim.

2 Yorumlar "8 Haziran 2019 iddaa kuponları"

  1. Teşekkürler.hocam.dun.tuturtuk..💪💪💪💪💪💪👍👍👍👍👍👍🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    YanıtlaSil
  2. Umarım bugünde tutarız. Herkese bol şanslar.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate