1 Haziran 2019 iddaa tahminleri

208 Sirius – Djurgarden = Var   1,50
İddaa Tahmin: İsveç Allsvenskan liginde orta sıralarda bulunan Sirius takımı evinde, 3.basamakta bulunan Djurgarden’i konuk ediyor. Ev sahibi Sirius takımı kötü bir performansın ardından, son 3 müsabakada ciddi bir kıpırdama yaşadı. Performans anlamında iyi bir oyun oynadıklarını düşünüyorum. Özellikle her ne kadar Hacken karşılaşmasında mağlup olsalar da iyi mücadele örneği gösterdiler. Sonrasında da yani hafta başında Örebro deplasmanından 3 puan ile döndüler. Takımda performans olarak bir çıkış göze çarpıyor. Djurgarden takımı ise aynı rakibi gibi son 3 maçta iyi bir grafik çizdi. Sırasıyla Falkenbergs, Elfsborg ve Östersunds’u mağlup etmeyi başardılar. Şampiyonluk adına bu serilere devam etmeleri gerekiyor. Her ne kadar favori olarak Djurgarden takımı çıksa da, taraf bahsinden ziyade karşılıklı olarak filelerin havalanacağına inanıyorum. Tercihim kg-var olacak.

200 Tottenham – Liverpool = Var    1,45
İddaa Tahmin: Evet geldik dev maça. İki İngiliz takım şampiyonlar liginde finalde mücadele edecek. Yani kupa her türlü İngiltere’ye gidecek. Tottenham takımından başlayacak olursak; hatırlayacağımız üzere bir önceki turda son saniyede gelen altın değerinde bir golle Ajax’ı elemeyi başarmışlardı. Ajax’ında bu sezon oldukça iyi performans sergilediğini unutmamak gerek. Liverpool takımı ise önceki turda ilk maçı 3-0 kaybettiği Barcelona’ya karşı 4-0 kazanarak önemli bir başarıya imza atmıştı ve adını finale yazdırdılar. Genel anlamda ofans hattında zorlanmayan iki takımın da bu büyük finalde gol veya goller bulacağını düşünüyorum.

211 Mjallby – Jönköpings Södra = 1-0 (ç)   1,42
İddaa Tahmin: İsveç 2.lig Süperettan müsabakasında üst sıraları kovalayan iki ekibin maçında Mjallby takımı evinde Jönköpings’i ağırlıyor. Ev sahibi Mjallby ekibi kötü bir lig başlangıcının ardından iyi bir seri yakalayarak 2.sıraya kadar yükseldi. 6 maçtır kazanıyorlar. Futbol anlamında iyi maçlar çıkardıklarını söyleyebiliriz. Özellikle kazandıkları son karşılaşmada Gais gibi bir köklü takımı adeta sahaya gömdüler (2-0). Jönköpings takımı ise son 3 karşılaşmada aldığı galibiyetler ile üst sıralara doğru yol aldı. Onlarda son karşılaşmada Brage’yi 2-0 ile geçmeyi başardılar. Her ne kadar bu iki ekip birbirine ters gelse de evinde seyircisi ile bütünleşen ve iyi bir hava yakalayan Mjallby takımının en kötü ihtimal ile yenilmeyeceğini düşünüyorum.

225 Falkenbergs – Kalmar = 2,5 üstü    1,85
İddaa Tahmin: Yine İsveç 1.lig Allsvenskan’da son sırada bulunan Falkenbergs takımı evinde, 11.sırada bulunan Kalmar’ı konuk edecek. Ev sahibi Falkenbergs ekibi ligin yeni takımı. Bir türlü istenilen havayı yakalayamadılar ve tutunamayacak gibi görünüyorlar. Ancak son karşılaşmada Helsingborg’a karşı iyi mücadele verdiklerine inanıyorum. Genel anlamda gol yemekte çok fazla zorlanmadıklarını görüyoruz. Kalmar ekibi ise son maçta evinde Elfsborg ile 1-1 berabere kalmıştı. Takımda bir düşüş söz konusu. Onlarda çıkış arıyorlar. Özellikle Elfsborg karşısında tutuk bir oyun sergilediler. Sonuç olarak iki tarafında çıkış yakalaması gereken bir karşılaşma olarak gördüğüm mücadelede 2,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum. Oran denemeye değer gözüküyor.

210 Halmstad – Vasteras SK FK = 1   1,45
İddaa Tahmin: İsveç 2.Lig mücadelesinde 12.basamakta bulunan Halmstad ekibi evinde, hemen bir basamak üzerinde bulunan rakibi Vasteras’ı konuk edecek. Ev sahibi Halmstad takımında teknik direktör değişikliğinin ardından bir toparlanma oldu. Yine inişli-çıkışlı bir performans ortaya koysalar da takımda bana göre ciddi bir toparlanma var. Son müsabakalarında da Degerfors’u farklı yenerek moralleri yükselttiler. Vasteras takımı ise son karşılaşmalarında oldukça vasat bir görüntü ortaya koydu. İyi oynamadıklarını çok iyi biliyorlar. Yine de bazı maçlarda şansları yaver gidiyor ve 1 puan alabiliyorlar. Bu karşılaşmada ev sahibi Halmstad’ın kazanıp yükselişine devam edeceğini düşünüyorum.

232 Botafogo SP – Cricuma = 1    1,75
İddaa Tahmin: Brezilya Seri B’de lider Botafogo evinde, alt sıralarda bulunan rakibi Cricuma’yı ağırlıyor. Ev sahibi Botafogo takımı genel olarak lige iyi bir başlangıç yaptı ve liderliğe yükseldi. Seri C’den gelen takımın oldukça kaliteli bir kadrosu olduğunu belirtmek gerekiyor. Son müsabakada da Operariro ekibini deplasmanda 2-0 ile geçtiler. Cricuma takımı ise kötü bir başlangıcın ardından son müsabakada Guarini’yi yenmeyi başardı. Ancak oyun anlamında istenileni hala yansıtamadıklarını düşünüyorum. Genel anlamda daha hazır ve formda olan Botofogo’yu saha ve seyirci desteğiyle avantajlı görüyorum. Tercihim ev sahibinden yana olacak.

662 Monaco – Dijon Basket = Üst (+155,5)   1,70
İddaa Tahmin: Fransa Pro yarı final ilk karşılaşmasında Monaco evinde Dijon Basket’i konuk ediyor. Ev sahibi Monaco takımı çeyrek finalde Limoges’i elemeyi başarmıştı. Dijon Basket takımı ise her ne kadar 2.müsabakada zorlansa da Strazborg’u eledi. Sonuç olarak basket anlamında sayı üretebilen iki ekibin karşılaşmasında ilk karşılaşmada 155,5 barajının aşılacağına inanıyorum.

0 Yorum "1 Haziran 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate