26 Aralık 2018 iddaa tahminleri



468 Watford – Chelsea = 2,5 üstü   1,50
Yorum= İngiltere Premier Ligde 7.sırada bulunan Watford takımı evinde 4.sıradaki rakibi Chelsea’yı konuk ediyor. Ev sahibi Watford ligde son 2 müsabakasından galibiyet ile ayrılmayı başardı. Her ne kadar alt segment takım olarak gözükse de bu galibiyetler takıma oldukça moral vermiş gözüküyor. Genel anlamda açık bir oyun ortaya koyan Watford’un karşılaşmaları her zaman keyif veriyor. Chelsea takımı ise son müsabakada sahasında Leicester City’e karşı beklenmeyen bir yenilgi yaşadı. Futbol anlamında rakibini adeta ezse de skor olarak bunu yansıtamadılar. Onlar adına da bu karşılaşmanın önemi bir tık daha artmış durumda. Her iki ekibi de konum ve pozisyon anlamında etkileyecek bu karşılaşmada 2,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum.

394 Kortrijik – Zulte Waregem = 2,5 üstü   1,40
Yorum= Belçika 1.Ligde 9.basamakta bulunan Kortrijik takımı 14.basamakta rakibi Zulte Waregem ile karşılaşacak. Ev sahibi Kortrijik son 2 müsabakasından golsüz beraberlik ile ayrıldı. Sırasıyla Club Brugge ve St.Truden takımlarıyla berabere kaldılar. Genk maçını da sayarsak son 3 karşılaşmada berabere kaldılar. Genel olarak şanslarının yanlarında olduğunu düşünüyorum. Zulte Waregem takımında ise bir kıpırdama söz konusu. Özellikle son maçta alınan Charleroi galibiyeti takımı olumlu yönde etkiledi. Ligin sonlarına doğru yaklaşırken artık alınacak puanlar her iki takımı da doğrudan etkileyecektir. Sonuç olarak aynı segment iki ekip içinde önem derecesi yüksek olan karşılaşmanın tempolu olacağını düşünerek gol ve gollerin olacağını düşünüyorum.

422 Sheffield United – Derby Country = Var    1,40
Yorum= İngiltere Champhionship’de üst sıraların mücadelesinde Sheffield United takımı evinde Derby’i ağırlıyor. Ev sahibi Sheffield takımı inişli-çıkışlı bir grafik ortaya koyuyor. Son müsabakada deplasmanda alınan İpswich beraberliği onlar adına iyi olmadı. Bol pozisyona girmelerine rağmen bir türlü galibiyet golünü bulamadılar. Derby Country takımı ise sahasında sırasıyla Nottingham Forest ve Bristol City ile berabere kalarak üst sıralardaki farkı açma adına fırsat tepti. Bu karşılaşmada açık oynayan iki ekibinde katkısı ile karşılıklı olarak filelerin havalanacağına inanıyorum.

408 Crystal Palace – Cardiff City = Var   1,60
Yorum= İngiltere Premier Ligde 14.sırada bulunan Crystal Palace takımı evinde 17.sıradaki rakibi Cardiff City’i konuk edecek. Ev sahibi Crystal Palace takımı iyi bir başlangıç yapamamasına rağmen son maçlarda biraz olsun toparlamış gözüküyor. Özellikle Leicester ve Manchester City’den alınan 3’er puanlar takıma adeta can verdi. Cardiff ekibinde ise moraller oldukça bozuk. Son maçlarda alınan yenilgiler ile iyice aşağıya doğru yol aldılar. Ancak genel olarak gol yollarında zorlanmadıklarını düşünüyorum. Bir şekilde atıyorlar. Her ne kadar oran korkutma amaçlı açılsa da bu karşılaşma da karşılıklı gol veya gollerin olabileceği kanısındayım.

464 Torino – Empoli = 1    1,55
Yorum= İtalya Seri A’da 11.sırada bulunan Torino evinde, 15.sıradaki rakibi Empoli’yi konuk ediyor. Ev sahibi Torino takımı son müsabakalarda bir düşüşe geçmiş durumda. Genel anlamda defansif yapıları çok iyi. Ancak zaman zaman hatalar yapabiliyorlar. Son müsabakada uzatmalarda yedikleri gol ile Sassuolo deplasmanından 1 puan ile döndüler. Neredeyse 3 puan alacaklardı. Ancak olmadı. Empoli takımını ise Fiorentina ve Sampdoria müsabakalarında mağlup olmaktan kurtulamadı. Alınan sonuçların tatmin edilmemesinden dolayı takımda antrenör değişikliği yapıldı. Ancak çok başarılı bir teknik direktörün geldiği söylenemez. Bu karşılaşmada Torino’nun artık saha ve seyirci avantajını da kullanarak 3 haftalık 3 puan hasretini sona erdireceğini düşünüyorum.

458 Rangers – Hibernian = 1    1,35
Yorum= İskoçya Liginde şampiyonluğun yakın takipçisi 2.sırada bulunan Rangers takımı evinde orta sıralarda bulunan rakibi Hibernian’ı ağırlıyor. Ev sahibi Rangers arada bir bocalasa da, hala kaya gibi sağlam bir takım. Son maçta ilk yarısını yenik kapattığı St.Johnstone deplasmanında maçı iyi çevirdiler ve kritik bir 3 puan aldılar. Ezeli rakipleri Celtic’in de zor bir deplasmana konuk olacağı bu haftayı iyi değerlendirip, saha ve seyirci avantajını da kullanarak hata yapmayacaklarına inanıyorum.

Bültene göre kendime en yakın gelen karşılaşmaları öne çıkardım. Ayrıca risk kuponunda olabilme ihtimalli karşılaşmaları da göstermeye çalıştım. Umarım genel itibari ile güzel bir gün geçer. Yine tekrarlıyorum hiçbir müsabakanın %100 gelme ihtimali yoktur. Ben sadece fikir veriyorum. Tamamen oynayıp oynamamak, değiştirip değiştirmemek size kalmış bir şey. Herkese bol şans ve bol kazançlar dilerim.

0 Yorum "26 Aralık 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate