19 Aralık 2018 iddaa tahminleri












440 Schalke 04 – Bayer Leverkusen = ilkyarı 0  1,90
Yorum= Almanya Bundesliga da orta sıraların mücadelesinde Schalke evinde Bayer Leverkusen’i konuk edecek. Ev sahibi Schalke takımı geride kalan müsabakalarda ligde istediği gibi bir grafik çizemedi. Son lig maçında da Augsburg deplasmanında geriye düşmesine karşı 2.devrede daha iyi bir oyun ortaya koyarak beraberlik elde ettiler. Leverkusen takımı ise hemen hemen rakibi ile aynı durumda. İnişli çıkışlı bir sezon geçiriyorlar. Geçtiğimiz sezona nazaran 2 ekibinde iyi olmadığı ortada. Genel anlamda maçın kontrollü başlayacağını ve ilk yarınında berabere biteceğini düşünüyorum. Oran cazip duruyor.

456 Arsenal – Tottenham = Var   1,25
Yorum= İngiltere Lig Kupası çeyrek final müsabakasında Arsenal evinde, Tottenham’ı konuk edecek. Ev sahibi Arsenal takımı ligde son müsabakada alınan Southampton mağlubiyetini saymazsak iyi bir sezon geçirmekte. Ancak tabii ki bu sezonda şampiyon olmaları bir hayli zor gözüküyor. Tottenham’da da moraller oldukça yüksek. Ligde ve şampiyonlar liginde yollarına dolu dizgin devam ediyorlar. 2 ekipte hemen hemen tam kadro sahada olacak. Oran anlamında iç açıcı olmasa da maç tamamlama adına karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

460 Hibernian – Rangers = Var    1,40
Yorum= İskoçya Premier ligde 8.basamakta bulunan Hibernian evinde lider Rangers’i ağırlıyor. Ev sahibi Hibernian takımı ligde son 2 müsabakasını kazanarak güzel bir çıkış yakaladı. Özellikle son maçta alınan Celtic galibiyeti takıma oldukça olumlu bir hava kattı. Ufak bir düşüşe geçen Rangers takımı ise son müsabakada Hamilton’u yenmeyi başardı. Ayrıca Avrupa’ya da veda ettiler. Bu karşılaşmada iki ekibinde gol yollarında zorlanmadığını düşünerek karşılıklı gol ve gollerin olacağı yönündeyim.

0 Yorum "19 Aralık 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate