9 Mart 2016 iddaa tahminleri

455 Zenit – Benfica = 1     1,90
Yorum= Şampiyonlar liginde 2.tur rövanş maçları oynanıyor.Hatırlayacağımız üzere ilk maçta Benfica evinde 90.dakikada bir duran toptan bulduğu gol ile 1-0 galip gelmişti.Genel olarak saha ve seyirci avantajını iyi kullandılar.Fakat bu skorun avantajlı bir skor olduğunu düşünmüyorum.Zenit takımı geçtiğimiz hafta sonu ligde oynadığı Krosnadar maçında golsüz berabere kaldı.Geçen sezondan uzak oldukları ortada.Fakat Avrupa’da daha farklı bir oyun sergiledikleri kanısındayım.Saha ve seyirci avantajını da kullanacaklarını düşünerek galip geleceklerine inanıyorum.

466 Chelsea – Psg = 0-2 (ç)   1,30
Yorum= İngiliz temsilcisi Chelsea evinde Fransa temsilcisi Paris’i konuk edecek.Ev sahibi ilk maçta deplasmanda 2-1 kaybetmişti.Guus Hiddink ile bir çıkış yakalamaya çalışan Chelsea 3 galibiyetin ardından geçtiğimiz hafta sonu evinde Stoke  ile berabere kaldı.Takımda bir türlü bazı şeyler olmuyor.Paris takımı ise ligde 2 haftadır bocalıyor.Ama onlar için önemli olan bir şey yok.Sonuçta açık ara liderler.Bi kaç haftaya da şampiyonluklarını ilan edeceklerdir.Sonuç olarak hala sıkıntı çektiğini düşündüğüm Chelsea’nın evinde bu turu kaybedeceğine inanarak Paris’in en kötü ihtimelle yenilmeyeceğini düşünüyorum.

461 Bastia – Nantes = 1-0 (ç)    1,30
Yorum= Fransa Ligue 1 de orta sıraların mücadelesinde Bastia evinde Nantes’i ağırlıyor.Ev sahibi Bastia takımı son maçta baskılı mücadele etmesine karşı evinde Lorient’i yenemedi.Ama yinede iyi oynadılar.Nantes takımı da çok dengesiz bir takım. Onlarda son maçında deplasmanda Rennes den fark yediler.Fransada maçlar zor geçiyor.Öncelikle Bastia’nın yenilmeyeceğini düşünüyorum.Ayrıca Bastia galibiyeti denenebilir.

0 Yorum "9 Mart 2016 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate