11 Mart 2016 iddaa tahminleri

104 Trabzonspor – Mersin idmanyurdu = Var   1,60
Yorum=Spor toto süper ligde 14.sırada bulunan Trabzon evinde 16.sıradaki rakibi Mersin’i ağırlıyor.Ev sahibi Trabzon olaylı Galatasaray maçının ardından Osmanlı ve Konyaspor’a da yenilmişti.Sakat ve cezalı oyuncular takımda bel büküyor.Ancak artık bi yerden başlamaları gerekiyor.O maç bu maçmı emin değilim.Çünkü rakip mersin çok hırslı.Ligden düşmeme adına geçtiğimiz hafta Sivas’a karşı çok önemli bir galibiyet aldılar.Baştan sona zor bir karşılaşma olacağını defansta önemli hatalar yapan iki ekibinde gol veya goller bulacağını düşünüyorum.Tercihim Kg Var’dan yana olacak.

105 Monaco – Reims = 1     1,50
Yorum=Fransa Ligue 1’de 2.sırada bulunan Monaco evinde 16.sırada bulunan Reims takımını konuk ediyor.Ev sahibi Monaco ligde 2 haftadır berabere kalıyor.Son maçta Caen deplasmanında 2-2’lik skor çıkmıştı.2 kez öne geçmelerine rağmen son dakikada yedikleri gol yüzünden 1 puanla yetinmek zorunda kaldılar.Oyun anlamında çokta iyi değillerdi.Fakat ellerine geçen şansı geri teptiler.Şuanki amaçları şampiyonluk olmasada ligi 2.sırada tamamlamak olacak.Reims takımı ise geçtiğimiz hafta sonu Lille deplasmanında 2-0 kaybetmişlerdi.Düşme hattından 9 puan uzaktalar.Muhtemelen de düşeceklerini sanmıyorum.Onlar adına zor bir deplasman daha olacak.Saha ve seyirci desteğinide arkasına alacak olan Monaco’nun galibiyete uzanacağını düşünüyorum.

106 Herta Berlin – Schalke 04 = 0-2 (ç)     1,34
Yorum=Almanya Bundesligada üst sıraların mücadelesinde Herta Berlin Schalke’yi konuk ediyor.İki takımda oldukça formda gözüküyor.Herta takımı son maçta Hamburg deplasmanından yenilgiyle ayrılınca puan farkıda açılmamış oldu.Yani bu maçın önemi biraz daha artmış oldu.Hamburg karşısında kötü oynadılar.Schalke takımı ise Köln deplasmanından 3 puan ile dönerek yükselişine devam etti.İyi bir periyot yakaladıklarını düşünüyorum.Ayrıca son yıllarda da gördüğümüz üzere bu tip maçları seven Schalke’nin kaybetmeyeceği yönündeyim.Alternatif olarakta iki takımında kontrollü başlayacağını düşünerek ilk yarı 0 seçeneği denenebilir.

0 Yorum "11 Mart 2016 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate