29 Kasım 2015 iddaa tahminleri

152 Kasımpaşa – Galatasaray = 2     1,80
Yorum=Spor Toto Süper Lig’de 7.sırada bulunan Kasımpaşa takımı evinde Galatasaray’ı ağırlıyor.Ev sahibi Kasımpaşa takımı geçtiğimiz hafta Kayseri ile deplasmanda berabere kalmıştı.Baskı yiyen bir görüntü ortaya koydular.Yani aslında Kayseri biraz daha şanslı olsaydı puan dahi alamayacaklardı. Uzun süredir oynamayan sakatların dışında sakat veya cezalı oyuncuları bulunmuyor.Gel gelelim Galatasaray takımı flaş karar ile hoca değişikliğine gitti.Geçtiğimiz hafta evinde Antalya ile 3-3 berabere kalan takım hafta arasında da Atletico Madrid deplasmanından 2-0 yenik döndü. Mustafa Denizli ile ilk resmi maçına çıkacak olmaları takıma olumlu yönde yansıyacaktır.Bu karşılaşmada Galatasaray’ın kazanacağını düşünüyorum.Bu maçla çıkışa geçerler.

153 Sevilla – Valencia = Var      1,40
Yorum= İspanya La Liga’da 12.sırada bulunan Sevilla evinde 7.sıradaki Valencia’yı konuk ediyor. Ev sahibi Sevilla takımı hafta arasında deplasmanda Mönchengladbach’a deplasmanda 4-2’lik skorla kaybetmişti.Bu mağlubiyetle Uefa şanslarını da zora soktular.Valencia takımı da yine şampiyonlar liginde Zenit deplasmanından puan çıkaramadı.Yinede gruptan çıkma şansları bulunuyor.
Gol yollarında zorlanmayan iki ekibin mücadelesinde karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

143 Eibar – Real Madrid = 2    1,25
Yorum=Üst sıraların mücadelesinde şampiyonluktan kopmamak isteyen Madrid Eibar deplasmanına konuk oluyor.Ev sahibi Eibar sezona iyi bir başlangıç yaptı.Kolay maç kaybetmedikleri ortada.Zaten teknik direktör Luis Mendilibar’ın Sevilla-Real Madrid maçını defalarca izlemediğine ihtimal vermiyorum.Ellerinden geleni yapacaklardır.Ancak Real Madrid’in ofans yönünde ne kadar etkili isimlere sahip olduğunu hepimiz biliyoruz.Açıkta oynasalar defansta yapsalar bir şekilde gol ve golleri bulacağına inandığım Real Madrid’in Barcelona psikolojisini iyice üzerinden atma adına bu deplasmandan 3 puan çıkaracağına inanıyorum.Oran yükseltmek için handikaplı Real’de denenir.

0 Yorum "29 Kasım 2015 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate