12 Kasım 2015 iddaa tahminleri

476 Norveç – Macaristan = ilk yarı 0    1,85
Yorum=Euro 2016 elemelerinde playy off karşılaşmaları oynanıyor.İlk maçta Norveç evinde Macaristan’ı konuk edecek.Ev sahibi Norveç takımı hatırlayacağımız üzere İtalya ve Hırvatistan’ın olduğu grubu 10 maçta 19 puan toplayarak 3.olarak tamamlamıştı.Son karşılaşmasında İtalya dan 1 puan alabilseydi 2.olarak direkt gidiceklerdi.Ancak skoru koruyamayıp mağlup oldular.Macaristan takımı ise Kuzey İrlanda ve Romanya’nın ilk 2yi tamamladığı grupta 3.olarak playy offlara katılmaya hak kazandı.Onlarda son karşılaşmalarında deplasmanda tek yenilgilerini formsuz Yunanistan’a karşı aldılar.Gol düellosu içerisinde geçen maçı 4-3 kaybettiler.Gerçi kazansalar da grupta pekte bir şey  değişmeyecekti.Zor bir mücadele olmasını bekliyorum.Öncelikle takımların gol yememe düşüncesiyle çıkacaklarına inanarak ilk yarıda eşitliğin bozulmayacağına inanıyorum.

481 Şili – Kolombiya = Var   1,70
Yorum=Dünya kupası 2018 elemelerinde grup maçına çıkacak olan Şili evinde Kolombiya’yı konuk ediyor.Ev sahibi Şili ilk maçta bir sürprize imza atarak evinde Brezilya’yı yenmeyi başarmıştı.2.karşılaşmada da Peru deplasmanında gol düellosu şeklinde geçen maçta rakibini 4-3 ile geçmeyi başararak grupta 2de 2 yaptı.Pozisyon bulma konusunda iyi oldukları gibi aynı zamanda çokta pozisyon veriyorlar.Kolombiya ise ilk karşılaşmada Peru’yu 2-0 ile geçti.Son oynadıkları maçta ise Uruguay deplasmanından 3-0 gibi bir skorla kaybettiler.Buna rağmen takımın kötü olduğunu söylemek zor.Onlarda baya pozisyona girdiler.Ancak kaybettiler.Kolombiya’nın bu karşılaşmada hiç olmasa 1 puan için elinden geleni yapacağını düşünüyorum.Pozisyon bulmakta zorlanmayan iki takımın karşılıklı gol ve goller bulacağı yönündeyim.

482 Arjantin – Brezilya  = 0-2 (ç)    1,38
Yorum=Güney Amerika’da büyük maç. Arjantin evinde Breziya’yı ağırlıyor.Ev sahibi Arjantin 2maçta aldığı 1 puan ile turnuvaya beklenen başlangıcı yapamadı.İlk karşılaşmada evinde Ekvador’a 2-0 ile boyun eğen Arjantin 2.maçta da deplasmanda Paraguay ile golsüz berabere kaldı.Skor üretmekte zorlanıyorlar.Bu karşılaşmada da en önemli golcü oyuncuları olan Messi ve Aguero’dan yoksun olacaklar.Bunların dışında Carlos Tevez’de sakat olduğundan forma giyemeyecek.Zaten skor üretmekte zorlanıyorlardı.Bu sefer işleri daha da zor olacak.Brezilya milli takımını ise ilk karşılaşmada Şili deplasmanında 2-0 kaybetti.
2. karşılaşmada evinde Venezuela’yı 3-1 ile geçmeyi başardılar.Onlarda da Marcelo sakat olduğundan maç kadrosuna alınmadı.Ayrıca Thiago Silva’da maç kadrosuna dahil edilmedi. Önemli olan eksikler bunlar.Maçın başlangıç ve gidişatına bakacak olursak daha iyi durumdaki Brezilya’nın deplasmanda kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

0 Yorum "12 Kasım 2015 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate