28 Temmuz 2021 iddaa kuponları (Şampiyonlar Ligi)

 


İdeal kupon

Neftçi Bakü – Olympiakos = 2    1,77

Sparta Prag – Rapid Wien = 2,5 üstü   1,41

BFC Dynamo – Energie Cottbus = 2,5 üstü   1,33

                                               T.Oran = 3,31

 

İdeal kupon II

Young Boys – Slovan Bratislava = 2,5 üstü   1,52

Kızılyıldız – Kairat = 2,5 üstü    1,65

VPS – Jaro = Var    1,47

                        T.Oran = 3,68

 

Muhtemel kupon

Midtjylland – Celtic = 0    2,85

Skeid – Oygarden = 2,5 üstü   1,33

FC Schaffhausen – Kriens = Var   1,47

                                   T.Oran = 5,57

 

Merhaba arkadaşlar;

Genel anlamda iyi bir bülten öne çıkıyor. Güzel ve oynanabilecek karşılaşmalar var. İlk kupondan değerlendirme yapacak olursam;

İlk müsabakayı kazanan Olimpiakos ekibi her ne kadar beraberlik yetse de deplasmanda da olsa işi şansa bırakmayacaktır diye düşünüyorum. 2.karşılaşmada yine ilk müsabaka’yı kazanan Rapid Wien’in rakibi Prag’ı oldukça zorlayacaklarına inanıyorum. İki ekibinde gol yollarında zorlanmadıkları ortada ve bu karşılaşmada 2,5 üste rahat gidecektir. İlk kuponumdaki son karşılaşmayı ise Almanya alt liginden seçtim. Yine gol yollarında zorlanmayan iki ekibin (BFC Dynamo – Energie Cottbus) müsabakasında 2,5 barajı aşılacaktır.

Diğer ideal kuponumu ufakta olsa yorumlamak gerekirse;

Young Boys’un evinde, Bratislava’yı rahat geçeceğini düşünüyorum. Hatta handikapta yapabilirler. Tamamen bu karşılaşmaya konsantre olduklarına inanıyorum. 2.müsabaka ise Kızılyıldız-Kairat karşılaşması olacak. İlk karşılaşmada hatırlayacağımız üzere Kairat takımı 2-1 kazanmayı başarmıştı. Genel anlamda ortada geçen bir karşılaşma olduğunu ama yinede Kazakistan temsilcisinin zorlansa da kazandığını belirtmekte fayda var. Bu karşılaşmada da özellikle Kızılyıldız’ın kesinlikle kazanması gerektiğini unutmamak gerek ve yine gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Yine bu kuponuma da tamamlama adına son müsabaka olarak, VPS – Jaro karşılaşmasını ekliyorum. İki takımında gol yollarında zorlanmadıkları ortada. Oran biraz yüksekten açılmış gözüküyor. Bazı karşılaşmalara bu şekilde yapıp rehavet yaratmaya çalışıyorlar. Bu karşılaşmada karşılıklı gol ve gollerin olacağına inanıyorum.

Hiçbir müsabaka ve kuponun kesinliği veya garantisi yoktur. Bunu bilerek oynamanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca yine de eklemek gerekirse kendi kuponlarınızı oluşturmanızı yada verilen müsabakalardan aralardan aklınıza yatan karşılaşmaları kuponlarınıza eklemenizi şiddetle öneriyorum.

Herkese bol şanslar dilerim.

0 Yorum "28 Temmuz 2021 iddaa kuponları (Şampiyonlar Ligi)"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate