16 Ağustos 2020 iddaa tahminleri

Sevilla – Manchester United = 1,5 üstü   1,38

Yorum: Uefa Avrupa Ligi çeyrek final karşılaşmasında İspanya ekibi Sevilla ile İngiltere temsilcisi Manchester United karşı karşıya gelecek. Ev sahibi statüsünde görünen Sevilla’dan başlayacak olursak; son 16 turunda, yine bir başka İngiliz temsilcisi Wolves’i son dakikalarda buldukları golle elemişlerdi. Genel olarak maça hükmettiklerini penaltı dışında pozisyon vermediklerini gördük. İyi oynadılar ve kazanmayı hak ettiler. Machester takımı ise Pandemiden sonraki periyotta ligde iyi bir sonuç elde etti. Ligi 3. Tamamlayarak önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligine katılmayı garantilediler. Son müsabakada ise Kopenhag engelini uzatmalarda gelen gol ile geçmeyi başardılar. Her ne kadar maçın favorisi Manchester olsa da taraf bahsi yerine 1,5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum. Oran cazip duruyor.

Cercle Brugge – Royal Antwerp = 2    1,67

Yorum: Belçika Ligi başladı. Cercle Brugge takımı evinde Royal Antwerp’i konuk ediyor. Ev sahibi Cercle Brugge takımı geçtiğimiz hafta Standard Liege deplasmanında tek golle mağlup olmuştu. Kötü oynadıkları bir karşılaşmaydı. Pozisyon anlamında rakiplerine karşı çok fazla çekildiler ve yenilmekten kurtulamadılar. Royal Antwerp takımı ise Belçika Kupa’sını kazandıktan sonra son karşılaşmada Mouscron’a karşı üstün oynamasına rağmen berabere kaldı (1-1). Bu karşılaşmada Antwerp’in zorlansa da kazanacağına inanıyorum. Oran gerçekten ideal duruyor.

Hammarby – Elfsborg = Var   1,45

Yorum: İsveç Allsvenskan’da 6.basamakta bulunan Hammarby evinde, 2.sıradaki rakibi Elfsborg’u ağırlıyor. Ev sahibi Hammarby takımı genel olarak geçen sezondan uzak bir performans ortaya koyuyor. Ancak son 2 müsabakada biraz olsun toparlandılar. Sırasıyla Djurgarden ve Norrkoping deplasmanlarından galibiyet ile ayrılmayı başardılar. Yani takımda ciddi olarak bir toparlanma söz konusu. Elfsborg ekibi ise geçtiğimiz sezonda göre oldukça başarılı bir grafik çiziyor. Hatırlayacağımız gibi bu takım gol bulmakta oldukça zorlanıyordu. Ancak bu sezon bu konuyu aştıklarını görüyoruz. Ancak yine de savunma hattının iyi olmadığını belirtmekte fayda var. Üst sıraları hedefleyen iki ekibin karşılaşmasında karşılıklı olarak filelerin havalanacağı yönündeyim.

Frosinone – Spezia = 1,5 üstü     1,35

Yorum: Seri A yükselme finali ilk karşılaşmasında Frosinone evinde, Spezia’yı konuk edecek. Bu karşılaşmanın rövanşı olduğunu da belirtmekte fayda var. Ev sahibi Frosinone takımı çeyrek finalde Cittadella’yı sonrasında da Pordenone Calcio’yu elemeyi başarmıştı. Her ne kadar ligi 8.sırada bitirseler de önemli bir sürprizi gerçekleştirdiklerini düşünüyorum. Spezia ekibi ise bir önceki karşılaşmada Chievo’yu yenip turu geçmişlerdi. Tam bir kontra atak takımı olduklarını söylemek gerekiyor. Bu karşılaşmada her iki tarafında gole yakın olduğunu düşünüyor ve tercihimi 1,5 üstünden yana kullanıyorum.

Brann – Mjondalen = Var     1,60

Yorum: Norveç Ligi’nde 14.hafta oynanıyor. 7.sırada bulunan Brann evinde, 14.sıradaki rakibi Mjondalen’i ağırlayacak. Ev sahibi Brann takımı oldukça dengesiz sonuçlar alıyor. Son hafta Molde deplasmanında kazanarak bunu gösterdiler. Çok iyi oynamadıkları bir karşılaşmada kazanmayı başardılar. Önemli bir 3 puan olduğunu söylemek gerekiyor. Mjondalen ekibi ise ligin altından kurtulamaya çalışıyor. 7 haftalık mağlubiyet serisinin ardından onlarda geçtiğimiz hafta evlerinde Haugesund’u tek golle geçmeyi başardılar. Sonuç olarak bu karşılaşmada iki ekibinde gol adına elinden geleni yapacağını ve karşılıklı olarak filelerin havanacağını düşünüyorum.

AS Eupen – Club Brugge = 2,5 üstü    1,55

Yorum: Belçika Ligi’nde Eupen takımı evinde Club Brugge’yi konuk ediyor. Ev sahibi Eupen ilk karşılaşmada Leuven deplasmanında 1-1 berabere kalmıştı. Transfer anlamında pandemininde gelmesiyle iyi bir seviye yakalamadıklarını düşünüyorum. Yine alt sıralarda mücadele edecekleri bir sezon olacak gibi gözüküyor. Son şampiyon Club Brugge ise kupa yenilgisinin ardından ligde de Charleroi’ye tek golle kaybetti. Oldukça üstün götürdükleri karşılaşmada bir türlü golü bulamadılar. Bu karşılaşmada şeytanın bacağını kırıp, taraftarlarına kendilerini affettirecek bir skor bekliyorum. 2,5 üst barajının aşılacağı yönündeyim.

Herkese iddaa’da iyi bir Pazar günü geçmesi dileğiyle. Kendinizi zora sokacak bahislerden kaçmanızı ve aklınıza yatan karşılaşmaları kuponlarınıza almanızı öneriyorum. Bol şanslar bol kazançlar dilerim.

0 Yorum "16 Ağustos 2020 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate