19 Ağustos 2015 iddaa tahminleri

588 Basel – Maccabi Tel Aviv = 1    1,35
Yorum=Şampiyonlar Ligi playy off ilk maçlarında İsviçre temsilcisi Basel evinde İsrail temsilcisi Maccabi’yi konuk edecek.Ev sahibi Basel önceki turda 2 karşılaşmayı da kazanıp Lech Ponzanı geçmişti.Lige de hızlı bir giriş yaparak 5’te 5 yaptılar.Çok formda bir dönem geçiriyorlar.Maccabi Tel Aviv ise önceki 2 turda Malta’nın Hibernian takımını ve Çek Liginin devi V.Plzen’i elemeyi başarmıştı.Plzen maçını ele alırsak son 15 dakikada buldukları 2 golle birazda şansları ile turu geçmeyi başardılar.Bu karşılaşmada saha ve seyirci faktörünü de göz önüne alarak ev sahibinin kazanacağı yönündeyim.Oran yükseltmek açısından handikaplı Basel galibiyeti de denenebilir.

590 Rapid Wien – Shakhtar Donetsk = Var    1,55
Yorum=Avusturya temsilcisi Rapid Wien evinde Ukrayna temsilcisi Shakhtar’ı ağırlıyor.Ev sahibi Rapid bir önceki turda beklenmedik bir sürprize imza atıp Hollanda’nın güçlü Ajax takımını elemişti.İki karşılaşmada gol düellosu şeklinde geçmiş rakibinden bir fazla gol atan Rapid turu geçmişti.Lucescu yönetimindeki Shakhtar ise temsilcimiz Fenerbahçe’yi elemeyi başarmıştı.Rapid Wien de savunma hattından Schrammel ve Stangl sakatlıkları sebebiyle bu karşılaşmada oynayamayacak.Ayrıca orta alandan Schwap da cezası nedeniyle yok. Shaktar’da ise savunmadan Ordets dışında eksik bulunmuyor.İki takımında kazanmaya endeksli oynayacağını düşünerek karşılıklı gol ve gollerin olacağı bir karşılaşma bekliyorum. Tercihim kg var’dan yana olacak.

589 Celtic – Malmö = 2,5 altı     1,70

Yorum=İskoçya temsilcisi Celtic evinde İsveç temsilcisi Malmö’yü konuk ediyor.Ev sahibi Celtic bir önceki turda Azerbaycan’ın Karabağ takımını elemişti.Kapanan takımlara karşı zorlanıyorlar.Lige de iyi bir giriş yaptıklarını düşünüyorum.4 maçta 3 galibiyet aldılar. Malmö takımı ise bir önceki turda 2-0 lık yenilginin rövanşını 3-0 alıp Salzburg takımını elemişti.Bana göre beklenmedik bir sürpriz oldu.20.hafta oynanan İsveç liginde de 5.sıradalar. Geçtiğimiz hafta sonunda da evlerinde Gefle’yi mağlup etmeyi başardılar.Bu karşılaşmada defansların ön planda olacağını düşünüyorum.Tercihim 2,5 alttan yana olacak.Ayrıca ilkyarı beraberlik ihtimalide yüksek orandan denenebilir.

0 Yorum "19 Ağustos 2015 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate