24 kasım 2015 iddaa kuponu

Fransa II Kuponum
405 = ilkyarı 1   2,55
406 = KgVAR   1,70
408 = 2/0    14,00
409 = 2,5 Altı   1,45
                   T.Oran = 88,00

Not:Tahmincimiz Tolga Bey 408 kodlu maçta 2/0’ı riskli gören arkadaşlarımız için maç sonu tahmini direkt 0 olarak oynamalarını tavsiye ediyor.

2 Yorumlar "24 kasım 2015 iddaa kuponu"

  1. Arkadaşlar ben tolga. Düzenli olarak fransa2 ve italya2 takip ediyorum. Kendi bilgi birikimi sizlerle paylaşıma sunacagım. Facebooktaki gibi kimseden para pul istemiyoruz. Aklınıza yatmayanı oynamayin. Ama bilinki ben burada size verdiğim kuponları ufak meblağlarla oynuyorum. Ve oynamadığım kuponlarida paylasmam. Sizde katkı verirseniz hep beraber daha çok kazanacaz umarım. Herkese bol şans takipte kalin

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlar kuponumuz 409 kodlu maçtan yatti. Umarim bi dahakine daha iyi analizlerle kazandiririm. Takipte kalin

    YanıtlaSil

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate