20 Ağustos 2015 iddaa tahminleri

626 Ajax – Jablonec = 2,5 üstü    1,50
Yorum=Uefa Avrupa Ligi Playy off ilk maçları oynanıyor.Hollanda temsilcisi Ajax evinde Çek temsilcisi Jablonec’i konuk edecek.Ev sahibi Ajax bir önceki turda şampiyonlar ligi elemesinden Rapid Wien’e elenmişti.Beklenmedik bir sonuç çıkmıştı.Lige de 2’de 2 yaparak iyi bir giriş yaptılar.Jablonec takımı ise önceki turda Danimarka temsilcisi Kopenhag’ı deplasman golü kuralı ile elemeyi başarmıştı.Ligde de 4 maç sonunda 9.sıradalar.Avrupa’da sürpriz sonuçlar alabiliyorlar.Bu karşılaşmada gol yollarında zorlanmayan iki ekibinde gol ve goller bulabileceğini düşünerek üst tercihinde bulunuyorum.

629 PAOK – Brondby = 1     1,50
Yorum=Yunan temsilcisi Paok evinde Danimarka temsilcisi Bronby’i konuk ediyor.Ev sahibi Paok bir önceki turda birazda zorlanmasına karşı Slovakya temsilcisi Spa.Trnava takımını elemişti.Yunanistan’a konuk olacak olan Brondby ise deplasman golü kuralı ile Kıbrıs takımı Omonia’yı elemeyi başardı.5 haftası geride kalan Danimarka liginde geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini almayı başardılar.Tecrübe açısından ev sahibi Paok takımının saha ve seyirci avantajını da iyi kullanarak galibiyete uzanacağına inanıyorum.

636 Milsami – St Etienne = 2    1,40

Yorum=Moldova temsilcisi Milsami evinde Fransa temsilcisi St.Etienne’yi ağırlıyor. Ev sahibi Milsami önceki turda şampiyonlar ligi elemesinde Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu’ya 2 maçtada 2-0’lık yenilgilerle elendi ve Avrupa Ligi elemelerine girmeye hak kazandı.Ancak eşleştikleri takım St.Etienne kendilerine göre oldukça güçlü.Fransız temsilcisi St’Etienne ise önceki turda Romanya şampiyonu Targu Mureş’i elemeyi başardı.Bu karşılaşma da çok büyük bir sürpriz çıkmassa eğer St’Etienne’nin rahat kazanacağı yönündeyim.

0 Yorum "20 Ağustos 2015 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate