28 Temmuz 2015 iddaa yorumları

417 Maccabi Tel Aviv – Viktoria Plzen = 1-0 (ç)   1,33
Yorum=Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda İsrail temsilcisi Maccabi evinde Çek temsilcisi Plzen’i konuk edecek.Ev sahibi takım Maccabi Tel Aviv bir önceki turda Hibernian’ı elemişti. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybetmelerine rağmen 2.karşılaşmada farklı kazanarak turu geçmeyi başardılar.Plzen takımı ise turnuvaya bu turdan katılıyor.Geçtiğimiz hafta lige de galibiyet ile başladılar.Futbol olarak daha akıcı hızlı oyun ortaya koyma çabası içinde olan ev sahibi Maccabi Tel Aviv’in kendi saha ve seyirci avantajı ile birlikte kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

419 Fenerbahçe – Shaktar Donetsk = Var   1,60
Yorum=Temsilcimiz Fenerbahçe evinde Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk’i konuk edecek. Ev sahibi Fenerbahçe maça favori çıkıyor.Yapılan transferler ile birlikte iyi bir kamp dönemi geçiren Fenerbahçe’nin gol yollarında zorlanmadığı dikkat çekti.Lucescu yönetimindeki Sharktar ise lige iyi bir giriş yaptı.Ne kadar bi kaç iyi oyuncularını satsalar da oyun anlamında iyi durumdalar ve Avrupa da yer yapmış bir kulüp.Gol yollarında zorlanmayan iki takımında karşılıklı gol ve goller bulacağını düşünüyorum.

425 Young Boys – Monaco = 2    1,75

Yorum=İsviçre temsilcisi Young Boys evinde Fransız temsilcisi Monaco’yu konuk edecek. Ev sahibi Young Boys takımı ligin başlamasıyla birlikte 2 karşılaşmada da berabere kaldı. Transfer dönemini de suskun geçirdiler.Monaco takımında ise hareketli bir transfer dönemi yaşandı.Önemli olarak Falcao ve Kondogbia gitti.Ne kadar Falcao kiralık olarak gitse de bu sezon yok.Gençleştirme adına genel olarak genç oyunculara yöneldiler.Bu karşılaşmada tecrübesi ve deplasman fobisi olmayan Monaco’nun kazanacağına inanıyorum.Oran cazip duruyor.

0 Yorum "28 Temmuz 2015 iddaa yorumları"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate