2 Mayıs 2015 iddaa yorumları

276 Fenerbahçe – Balıkesirspor = 1 (h)    1,40
Yorum=Spor Toto Süper Ligde haftaya 3.sırada giren Fenerbahçe evinde ligin son sırasında bulunan Balıkesir’i konuk edecek.Ev sahibi Fenerbahçe hatırlayacağımız gibi geçen hafta ligde liderdi.Ancak beklenmedik bir futbol ve puan kaybı onları 3.lüğe kadar geriletti. Balıkesir ise geçtiğimiz hafta evinde Kayseri Erciyes ile berabere kaldılar.Ligde kalma adına kazanmaları gerekiyordu.Büyük fırsatı teptiler.Ancak yinede ne kadar ligde kalma mücadelesi verseler de şampiyonluk yolundaki rakipleri olan Fenerbahçe’ye diş geçiremeyeceklerini düşünüyorum.Kısacası kendi saha ve seyircisinin de verdiği avantajla Fenerbahçe farklı kazanıp günü lider tamamlar.

223 Sunderland – Southampton = 1-0 (ç)   1,55
Yorum=İngiltere Premier Ligde 18.sırada bulunan Sunderland evinde 7.sıradaki rakibi Southampton’u ağırlıyor.Ev sahibi Sunderland geçtiğimiz hafta Stoke deplasmanında iyi direnerek 1 puanı kurtarmıştı.Bu ligden düşmeme adına önemli 1 puan.Southampton ise Uefa kupasına gitme hesapları yapıyor.Onlarda geçtiğimiz hafta evlerinde Tottenham ile 2-2 berabere kaldılar.2 kere öne geçmelerine rağmen maçı koparamadılar.Bu karşılaşmada bi nevi ölüm kalım niteliğinde bir maça çıkacak olan ev sahibi Sunderland’ın yenilmeyeceğini düşünüyorum.Sistem kuponlarına da direkt 1 olarak yazılabilir.

257 Cordoba – Barcelona (2h) = 2   1,55
Yorum=La Ligada son sıradaki Cordoba evinde lider Barcelona’yı konuk edecek.Ev sahibi bu maçı alamaması halinde ligden düşmeyi matematiksel olarak garantileyecek.Ancak şöyle de bir olay var ki..Barcelona maça sakat ve cezalısından yoksun tam kadro olarak çıkacak. Çokta büyük bir şanssızlık olmaz ise çok farklı kazanmalarını bekliyorum.Yani iddaanın verdiği 2 handikabı rahat aşarlar.Oran fena değil.

314 Deportivo – Villereal = 1-0 (ç)    1,62
Yorum=La Ligada bir diğer karşılaşmada ise küme düşme potasında bulunan Deportivo evinde Villereal’i ağırlıcak.Ev sahibi Deportivo hatırlayacağımız üzere hafta arasında deplasmanda Elche’ye farklı kaybetmişti.Muhtemelen Avrupa’ya gidecek olan Villereal ise hafta arasında evinde Atl.Madrid’e 1-0’lık skorla kaybetti.En yakın rakipleri ile aralarında 6 puanlık bir fark var.Ben bu karşılaşmada düşme hattında olan Deportivo’nun saha ve seyirci avantajını da kullanarak saldıracağını düşünüyorum.Ligde 8 haftadır kazanamayan adeta galibiyeti unutan Villereal karşısında yenilmeyeceğini düşünüyorum.

286 Bayer Leverkusen – Bayern Münih = 1   2,10
Yorum=Almanya Bundesliga’da 4.sıradaki Bayer Leverkusen evinde lider ve şampiyonluğunu ilan etmiş Bayern’i konuk edecek.Ev sahibi Leverkusen şampiyonlar ligine katılma hesapları yapıyor.Fikstür açısındanda onlar adına çok kritik bir karşılaşma olacak. Münih ise geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan etmişti.Takımda da eksik listesi bir hayli kabarık duruyor.Ayrıca hafta arasında oynanacak Barcelona maçını da düşünen Guardiola takımda Müler ve Boateng’i de dinlendirmeye aldı.Yani kadroya almadı.Tabii ki maçlar yinede sahada kazanılıyor.Bu karşılaşmadaki tercihim ev sahibinden yana olacak.Oran cazip duruyor.

277 Karabük – Çaykur Rizespor = 1    1,70
Yorum=Spor Toto Süper Ligde 16.sırada bulunan Karabük evinde bir basamak üstündeki rakibi Rizespor’u ağırlıyor.Ev sahibi hafta başında hatırlayacağımız gibi Beşiktaş deplasmanına gitmiş son dakikada yediği golle dramatik bir şekilde 2-1 kaybetmişti. Rizespor da evinde Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu.3 haftadır ligde kaybediyorlar.Bir nevi ölüm kalım maçına çıkacak olan Yılmaz Vural’ın öğrencilerinin bu kritik karşılaşmada ligden düşmeme adına altın değerindeki 3 puanı alacaklarına inanıyorum.

0 Yorum "2 Mayıs 2015 iddaa yorumları"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate