21 Eylül 2013 iddaa tahminleri

Kod                                       Tahmin
249 Liverpool – Southampton = 1   1.35
Yorum=İngiltere Premier liginde 5.hafta maçları oynanıyor.Liverpool evinde Southampton takımını konuk ediyor.Ev sahibi Liverpool takımı geçen sezona göre lige oldukça iyi bir başlangıç yaptı.Bu sezon için Avrupaya gidemeyecek olmaları da onlar için daha iyi bir performans çıkaracaklarını gösteriyor.Geçen hafta Swensea deplasmanında berabere kaldılar.İçerde oynadıkları maçlarda daha etkili oynuyorlar.Southampton takımı ise geçen hafta evinde West Ham ile golsüz berabere kaldı.Rakibine göre etkili oynamasına rağmen gol yollarındaki beceriksizlikleri yüzünden kazanamadılar.Bu karşılaşmada ev sahibi Liverpool’un kazanacağını düşünüyorum.

343 Chelsea – Fulham = 1 (h)    1.60
Yorum=İngiltere’de diğer bir karşılaşmada Chelsea ile Fulham arasında oynanacak.Morinho’nun takımı Chelsea hafta arası şampiyonlar ligi maçında evinde Basel takımına kaybederek büyük yara aldı.Ligdede geçen hafta Everton deplasmanında etkili olmalarına rağmen yenilmekten kurtulamadılar. Artık bir an önce toparlanmaları gerekiyor.Fulham ise dengesiz sonuçlar alıyor.Geçen hafta West Bromwich ile sahalarında berabere kaldılar.Bu karşılaşmada ev sahibi Chelsea’nın handikaplı kazanıp kötü gidişatı sona erdirmesini bekliyorum.

241 Hannover – Augsburg = Var   1.40
Yorum=6.haftası oynanacak olan Almanya Bundesliga’da 9 puanlı iki ekip karşılaşacak.Hannover evinde Augsburg takımını konuk ediyor.Ev sahibi Hannover takımının lige iyi bir başlangıç yaptığını düşünüyorum.En azından beklemiyorduk.Bazı maçlarda şansları yanlarında olsada geride kalan 5 haftada iyi iş çıkardılar.Augsburg takımı ise ilk 2 haftayı yenik kapattıktan sonra iyi bir çıkış yaparak 3te 3 yapmayı başardı.Onlarda aynı şekilde geçen sezona göre iyi durumda olduklarını gösterdiler.Bu karşılaşmada iki takımında galibiyet için ellerinden geleni yapacağını düşünerek karşılıklı gollerin atılacağına inanıyorum.

344 Schalke – Bayern Münih = 2    1.40
Yorum=Hafta arası şampiyonlar liginde rakiplerini 3-0’lık skorlarla geçen iki takımın maçında Schalke evinde Bayern Münih’î konuk ediyor.Ev sahibi Schalke lige iyi bir başlangıç yapamasa da son 2 hafta kazanılan kritik maçlar moralleri yükseltmiş durumda.Ancak tabii ki Mainz karşılaşmasında istenilen futbol oynanmadı.Yine de kazanmayı başardılar.Bayern Münih ise her zamanki gibi iyi durumda gözüküyor.Bu sezonda şampiyonluk yolunda favoriler.B.Münih’in deplasmanda da olsa Schalke’yi mağlup edeceğini düşünüyorum.

338 Almeria – Levante = 1     1.85
Yorum=La Liga’da 5.hafta oynanıyor.Ligin yeni ekibi Almeria evinde Levante’yi ağırlıyor.Ev sahibi Almeria lige iyi bir başlangıç yapamadı.Henüz galibiyetleri bulunmuyor.Geçen haftada Atletico Madrid deplasmanından 4-2’lik bir yenilgi aldılar.Ancak diğer karşılaşmalarda futbol açısından umut verici bir takım oldukları göze çarpmıştı.Levante ise lige iyi bir başlangıç yapamadı.Ancak onların galibiyetleri bulunuyor.Futbol açısından iyi olmadıklarını düşünüyorum.O yüzden bu karşılaşmada Almeria takımının zorlansada ilk galibiyetine ulaşacağına inanıyorum.

358 Young Boys – Luzern = 1    1.75
Yorum=İsviçre’de lider Young Boys evinde 5.sıradaki rakibi Luzern takımını konuk ediyor.Ev sahibi Young Boys lige süper bir başlangıç yapmıştı.Ancak son 2 karşılaşmalarda alınan yenilgiler liderlik koltuğunu biraz sallandırdı.Hemen o 2 karşılaşmayı değerlendirelim.Grasshoppers maçında evlerinde harika bir futbol ortaya koymalarına rağmen birazda şanssızlıklarına kaybettiklerini düşünüyorum.Son karşılaşmada da Basel’e deplasmanda yenildiler.O karşılaşmada da çok kötü değillerdi.Luzern takımı ise son oynadığı karşılaşmada deplasmanda St.Gallen takımına farklı kaybetti.Lige verilen 20 günlük aranın ev sahibini gerek sakatlık gerek moral gerek kondüsyon olarak daha iyiye götürdüğünü düşünerek kazanacaklarına inanıyorum.

379 Sporting Lizbon – Rio Ave = 1 (h)    1.90
Yorum=Portekiz liginde 5.hafta oynanacak.Sporting Lizbon evinde Rio Ave takımını konuk ediyor.Ev sahibi Sporting Lizbon geçen sezona göre lige oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Geçen haftada Olhanense deplasmanından galibiyetle dönemsini bildiler.Rio Ave ise galibiyetlerle başladığı ligde 2 haftadır kaybediyor.Ev sahibi Sporting Lizbon’un evinde handikaplı kazanarak çıkışına devam edeceğini düşünüyorum.

5 Yorumlar "21 Eylül 2013 iddaa tahminleri"

  1. paylasım ıcın tskler. bol sans

    YanıtlaSil
  2. Nerelerdeydiniz ya , özlettiniz kendinizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimde olmayan sebeplerden dolayı yorum atamadım bir süre :)

      Sil
  3. GÜzel analizler devamını bekliyoruz.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate