9 haziran 2013 iddaa tahminleri

Kod                                  Tahmin
226 Stabaek – Ranheim = 0-2 (ç)    1,38
Yorum=Kısıtlı programda Norveç 2.liginden Stabaek evinde lider durumda bulunan Ranheim’i ağırlıyor.İki takımda son haftalarda iyi sonuçlar alıyor.Özellikle Ranheim yediğinden fazlasını atarak önemli karşılaşmalar kazanmış durumda.Bu karşılaşmada Ranheim’i önde görmeme rağmen Stabaek’in de evinde iyi sonuçlar aldığını düşünerek Ranheim’in yenilmeyeceğine inanıyorum.

221 Hollanda U21 – Rusya U21 = 1   1,70
Yorum=U21 şampiyonasında ilk maçta Hollanda Almanya’yı 3-2 yenmişti.Almanya’ya göre daha iyi futbol sergilediklerini düşünüyorum.Rusya ise İspanya karşısında pozisyon bulamadı. Buna rağmen şanslarına fazla fark yemediler.Bu karşılaşmada da Hollanda’yı bir adım önde görüyorum.Oranda cazip gözüküyor.

232 Almanya U21 – İspanya U21 = 2   2,00
Yorum=B grubunda Almanya ile İspanya karşı karşıya geliyor.Almanya ilk karşılaşmada Hollanda’ya karşı istediği sonucu alamamıştı.Şimdi de bana göre Hollanda’dan çok daha güçlü bir takım olan İspanya ile karşılaşıyorlar.Bu karşılaşmada İspanya’nın kazanıp grupta işi bitireceğini düşünüyorum.

211 Zimbabwe – Mısır = 2   1,80
Yorum=Afrika’da Dünya kupası’na katılma adına 4.maçlar oynanıyor. Zimbabwe evinde lider durumda olan Mısır’ı konuk edecek.Mısır’ın vasat olan rakibini deplasmanda da olsa yenip Dünya kupasına katılmayı büyük ölçüde garantileyeceğini düşünüyorum.

215 Haka – Seinajoki = 1   2,10
Yorum=Finlandiya 2.liginde belki de günün en zor maçlarından birisi.Ligde 2.sırada bulunan 5 puan farkla önünde lider durumda bulunan Seinajoki takımını ağırlıyor.Haka’ya baktığımızda çok dengesiz sonuçlar aldığını görüyoruz.Seinajoki takımı ise tam istediği gibi dolu dizgin yoluna devam ediyor.Ancak Haka’nın istediği karşılaşmayı kazanacak güçte olduğunu düşünüyorum.Bu karşılaşmada da puan kaybetmek istemeyeceklerdir.

220 Togo – Kamerun = 0-2 (ç)  1,34
Yorum=Grupta lider durumda bulunan Kamerun son sırada bulunan Togo deplasmanına gidiyor.Maç öncesi Samuel Eto’nun da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olması takımı mutlaka etkileyecektir.Ancak bundan sonraki maçlarını biraz daha rahat geçirme adına bu karşılaşmada yenilmeyeceklerini düşünüyorum.Yüksek orandan Kamerun galibiyeti de denenebilir.

814 Bamberg – Oldenburg = 1   1,70
Yorum=Almanya basketbol ligi final mücadelesinin ilk maçı Bamberg’de oynanacak.Önceki turlarda rakibine oranla daha dişli takımları eleyen Bamberg’in bu karşılaşmada kazanacağı yönündeyim.

0 Yorum "9 haziran 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate