7 haziran 2013 iddaa tahminleri

Kod                                    Tahmin
106 Hırvatistan – İskoçya = 1 (h)   1,85
Yorum=Son zamanlarda oynadıkları ve başarılı sonuçlar aldıkları maçlarla dikkatleri üzerine çeken Hırvatistan evinde grubun son sırasında bulunan ve hedefi kalmayan İskoçya’yı ağırlıyor.Hırvatistan ise grupta 2.sırada yer alıyor.1.sırada bulunan Belçika ile puanları eşit. Ancak Belçika averaj ile rakibinin üstünde bulunuyor.Hırvatistan’da as isimlerden Corluka ve Modric cezası nedeniyle forma giyemeyecek.Ayrıca bir diğer cezalı isimde Lowren. İskoçya açısından ise tamamıyla bir prestij niteliğinde bir karşılaşma olacak.Son yıllarda onlarında ülke bazında futbollarında önemli bir düşüş söz konusu.Bu karşılaşmada formda Mandzukic ile Hırvatların genel averajı da düşünerek handikaplı kazanacağını düşünüyorum.

114 İrlanda – Faroe Adaları = 1 (2h)   1,50
Yorum=Belki de en karışık gruplardan biriside C grubu.Almanya’nın arkasında 3 ülke aynı puanda 2.sıra için mücadele içerisinde.Bunlardan birisi de İrlanda evinde grupta son sırada ve puanı olmayan Faroe Adalarını konuk ediyor.Geçen haftada iyi bir hazırlık dönemi geçiren İrlanda’nın 2 handikabı aşıp evinde ilk galibiyetini alacağını düşünüyorum.

115 İzlanda – Slovenya = 1   2,20
Yorum=İki takım adına da kritik bir mücadele olacak.Slovenya sahasında rakibine yenilmiş ve gruptan çıkma adına önemli bir yara almıştı.Bu kez de İzlanda sahasında rakibini konuk edecek.Slovenya bizi yenerek iyi bir hazırlık dönemi geçirdi.Ancak İzlanda da skoru her an değiştirebilecek ve çok tecrübeli oyuncuların olduğunu düşünüyorum.İzlanda’nın bu karşılaşmayı da kazanıp otoriteleri yine şaşırtmasını bekliyorum.

104 Letonya – Bosna Hersek = 2   1,45
Yorum=Letonya grupta lider durumda olan Bosna Hersek’i konuk ediyor.Özellikle Bosna Hersek’in futbolunda çok önemli gelişme olduğunu düşünüyorum.Hatırlayacak olursak eğer yıllar evvel bizden önemli 1 puan almışlardı ve o yıl gruptan biz yine çıkamamıştık.Bazı arkadaşlar hatırlayacaktır.O zamandan itibaren takımın bugünlere geleceği sinyalleri verilmişti.Bu grupta Bosna’nın rakibinin olmadığını düşünüyorum ve bu karşılaşmayı da kazanacakları yönündeyim.

109 Karadağ – Ukrayna = 1    2,30
Yorum=İngiltere’ye karşı grupta avantajını kaybetmeyen Karadağ evinde son oynadığı maçta deplasmanda Polonya’yı mağlup eden Ukrayna’yı ağırlıyor.İki takım adına da kritik bir mücadele olacak.Karadağ kazanıp maç fazlasıyla İngiltere’nin önündeki puan farkını aşmak istiyor.Ukrayna ise kazanıp gruptan çıkma adına umutlarını yeşertmek istiyor.Ancak Karadağ’ın yükselen performansı ile bu karşılaşmayı kazanıp maç fazlasıyla da olsa İngiltere ile arayı açacağını düşünüyorum.

127 Sudan – Gana = 2    1,50
Yorum=Grubun son sırasında yer alan Sudan evinde güçlü rakibi Gana’yı konuk ediyor.Gana açısından bakılırsa Dünya kupasına katılma adına grubu 1.sırada bitirmeleri gerekiyor.Ancak şuan 2.sırada bulunuyorlar.Rakibi Zambiya ile aralarında 1 puanlık fark söz konusu.Bu farkın daha da açılmaması adına Gana’nın kazanacağını düşünüyorum.

110 Avusturya – İsveç = Var   1,55
Yorum=Grupta iki takımında iddiası bulunuyor.Avusturya evindeki bu karşılaşmayı kazanmak zorunda.Çünkü rakibi İsveç’in bir maçı eksik bulunuyor.İsveç’te bu karşılaşmadan puan alarak avantaj yakalamak isteyecektir.İki takımında skora katkıda bulunacağını düşünüyorum.

0 Yorum "7 haziran 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate