28 haziran 2013 iddaa tahminleri

Kod                                     Tahmin
103 Degerfors – Assyriska = Var     1,45
Yorum=İsveç 2.liginde 8.sırada bulunan Degerfors evinde 4.sıradaki Assyriska takımını ağırlıyor.Degerfors geçen hafta 2.sıradaki Falkenbergs’i deplasmanda mağlup ederek büyük sürpriz yaptı.Evlerinde de iyi sonuçlar alabilen bir takım.Assyriska ise ligde 3 haftadır kazanıyor.Takım iyi bir hava yakalamış durumda.Üst sıralara tırmanma adına Assyriska’da puan kaybetmek istemiyor.Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

106 Derry City – Bohemians = 1    1,25
Yorum=1 haftalık bir aranın ardından tekrar devam eden İrlanda’da 2.sırada bulunan Derry City alt sıralardaki rakibi Bohemians’ı konuk edecek.Derry City ligde son 2 maçını kazanmış durumda.Bu sene onlarda İrlanda’da şampiyonluk adayları arasında.Bohemians ise alt sıralardan kurtulmak istiyor.Son 3 lig maçını kazanamadılar.Bu mücadelede de işleri oldukça zor gözüküyor.Derry City’in evinde kazanacağını düşünüyorum.

107 Drogheda – Shamrock = 2   1,60
Yorum=Lige beraberliklerle başlayan ve son haftalarda harika bir form grafiği yakalayan Shamrock bu haftada ligde 8.sırada bulunan Drogheda deplasmanına konuk oluyor.Ev sahibi Drogheda’da maç öncesi cezalı ve sakat oyuncular ciddi anlamda bel büküyor.4 oyuncuları cezalı ve 2’de sakat oyuncuları bu karşılaşmada oynayamayacaklar.Shamrock’ta ise tek eksik bulunuyor.Shamrock son haftalarda kazanmayı öğrendi.İyi bir çıkış yakaladılar. Bu mücadelede de Shamrock’un rakibi bu kadar eksikken kazanacağı inancındayım.

101 Yunanistan U20 – Paraguay U20 = 2,5 altı    1,45
Yorum=D grubunda son maçlar oynanıyor.Yunanistan ile Paraguay karşı karşıya geliyor. İki takımında tur için avantajlı olduğu söylenebilir.Mali maçının sonucu da grubun dengelerini bozabilir.Kısır geçmesi muhtemel bir 90 dakika bekliyorum.2,5 gol barajının aşılamayacağını düşünüyorum.Oran yükseltmek açısından ise beraberliğin ön planda olacağı bir karşılaşma.

0 Yorum "28 haziran 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate