1 haziran 2013 iddaa tahminleri

Kod                                        Tahmin
166 Celtta Vigo – Espanyol = 1  1,25
Yorum=İspanya’da düşme potasında bulunan Celta evinde ligde bir amacı olmayan Espanyol’u ağırlıyor.Tabii ki Celta’nın kazanması ligde kalması adına yetmeyebilir.Ancak Deportivo’nun işi de pek kolay olmayacak gibi gözüküyor.Bu karşılaşmada Celta’nın kazanacağını düşünüyorum.

171 Sevilla – Valencia = 2   1,85
Yorum=La ligada ince hesaplar yapılıyor.Real Sociedad son dakikaya kadar şampiyonlar ligine gitmeyi kovalayacak gözüküyor.O maçı da düşünerek Valencia’nın ligde bir amacı bulunmayan Sevilla’yı mağlup edeceğini düşünüyorum.

136 Hacken – Elfsborg = Var  1,40
Yorum=Ligde 9.sırada bulunan Hacken evinde 3.sırada bulunan Elfsborg’u konuk edecek. Hacken 2 haftadır kaybetmiyor.İyi futbollarını sonuca da yansıtmayı başardılar.Elfsborg ise geçen hafta Brommapajkarna’yı 6-0 gibi ezici bir skorla geçti.Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

137 Helsingborg – Atvidaberg = 1  1,35
Yorum=Hafta arası Malmö deplasmanından 1 puan almayı başaran Helsingborg, geçen hafta evinde iyi oynayıp kazanan Atvidaberg’i ağırlıyor.Göteborg’unda kaybetmesiyle puan farkını açma şansı yakalayan Helsingborg’un cezası biten golcüsününde yardımıyla kazanacağını düşünüyorum.

162 Basel  - St Galen = 1   1,40
Yorum=Şampiyonluğu neredeyse garantileyen Basel evinde St Galen’i ağırlıyor.Neredeyse dedim ama Grasshoppers’in matematiksel olarak şansı bulunuyor.Ancak mantıksal olarak imkansız gözüküyor.Bu karşılaşmada taraftarı önünde Basel’in kazanıp sezonu galibiyetle kapatacağını düşünüyorum.

140 Landskona – Brage = 1  1,65
Yorum=İsveç 2.liginde Landskona evinde Brage’yi ağırlıyor.Hafta arası Assyriska’yı 3 golle geçen Landskona büyük sürprize imza attı.Brage ise 8 haftadır kazanamıyor.Evinde Landskona’nın kazanıp yükselişine devam edeceği inancındayım.

160 Bayern Münih – Stuttgart = 1 (h)  1,50
Yorum=Münih adına sezonun son kupası da bu sanırım.Her turnuvada rekorlar kıran B.Münih’in Stuttgart’ı da farklı geçip kupaya uzanmasını bekliyorum.

153 Bulgaristan U21 – Andora U21 = 1  1,50
Yorum=Avrupa U21 elemelerinde Bulgaristan ile Andora karşı karşıya geliyor.Kalitesiyle Bulgaristan’ın bu karşılaşmada bir adım önde olduğunu düşünüyorum.

177 Botafogo – Cruzeiro = Var   1,50
Yorum=Lige iyi başlayan iki ekibin maçında Botafogo evinde Cruzeiro’yu konuk ediyor. Hafta arası Botafogo Santos’u 2-1 ile geçmişti.Cruzeiro ise Goias’ı 5-0 la geçmişti.Bu karşılaşmada evinde iyi mücadele eden Botafogo’yu bir adım önde görüyorum.Ancak tercihim karşılıklı golden yana olacak.

0 Yorum "1 haziran 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate