26 mayıs 2013 iddaa tahminleri

Kod                                Tahmin
293 Malaga – Deportivo = 0-2 (ç)   1,34
Yorum=Finansal krizden dolayı ligde iyi konumda olmasına rağmen Avrupa’ya gidemeyecek Malaga evinde düşme hattına çok yakın olan Deportivo’yu ağırlıyor.Son haftalara doğru Deportivo iyi bir reaksiyon göstererek ligde kalma adına önemli işler yaptı.Güçlü rakiplerinden puan almayı bildiler.Malaga ise son 3 haftada 1 puan alabildi.Ligde bir amaçları bulunmuyor.Tabii ki bu mücadele etmeyecek anlamına gelmez.Bu karşılaşmada Deportivo’nun kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

312 Lille – St.Etienne = 1  1,80
Yorum=Fransa’da son hafta oynanacak.Lille’nin Avrupa Kupasına girmesi için kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor.St.Etienne ise Avrupa Ligine katılmayı Fransa lig kupasını müzesine götürerek garantilemişti.Puan durumunu göz önüne alırsak kazanmaları halinde Lyon’un puan kaybetmesi halinde şampiyonlar ligi elemelerine gidebilecekleri ihtimalini görüyoruz.Ancak ben böyle bir şeyin olmasına ihtimal vermiyorum.Kısacası Fransa kupasında ve Fransa lig kupasında St.Etienne tarafından elenen Lille rövanşı ligde alır ve Avrupa Kupasına gider diye düşünüyorum.

317 Valenciennes – Troyes = 2  2,00
Yorum=Fransa’da bir amacı olmayan ev sahibi Valenciennes düşme hattında bulunan Troyes’i konuk ediyor.Tabii ki Troyes’in bu karşılaşmayı kazanması onları ligde tutmaya yetmeyebilir.En yakın rakibi olan Sochaux’un da deplasmanda Bastia’ya kaybetmesi gerekiyor.Son haftalarda ligde inanılmaz bir reaksiyon gösteren Troyes’in bu karşılaşmayı kazanacağına inanıyorum.Ancak ilk yarı ‘’2’’ seçeneği de mantıklı duruyor.Çünkü diğer maçın skoruna göre maçtan kopabilirler.

230 Grasshoppers – Basel = Var  1,45
Yorum=Hafta başında İsviçre kupasını Basel’in elinden alıp müzesine götüren Grasshoppers bu kez de ligde yine Basel’i konuk ediyor.Basel kazanırsa ligde şampiyonluğunu ilan edecek.Beraberlikte mantıksal olarak garantiliyor.Grasshoppers ise kazanıp rakibine bu zevki yaşatmak istemiyor.İki takımında skora katkıda bulunacağını düşünüyorum.

214 St Galen – Servette = 0-2 (ç)  1,96
Yorum=St Galen geçen hafta Thun’a deplasmanda mağlup oldu.Servette ise evinde Sion’u farklı yenerek düşmeme adına biraz umutlandı.Ancak dün Lausanne’ı kazanması bu maçı onlar için önemli bir hale getirdi.Çünkü haftaya Lausanne ile maç oynayacaklar.Bu karşılaşmada Servette’nin kaybetmeyip umutlarını Lausanne deplasmanına taşıyacaklarına inanıyorum.

244 Paok – Asteras Tripolis = 1    1,70
Yorum=Hafta arası bizi de yanıltmayarak büyüklüğünü gösterip deplasmanda rakibini mağlup eden Paok bu kez de Asteras ile evinde oynayacak.O karşılaşmada birde önemli eksik verdiler.Bu karşılaşmada da Paok’un kazanıp playy off grubunda önemli bir avantaj yakalayacağını düşünüyorum.

216 Standard Liege – Gent = 1   1,75
Yorum=Belçika’da Avrupa Kupalarına katılma adına Standard Liege evinde Gent’i ağırlıyor.Hafta arası oynanan maçı Gent 1-0 ile kazanmıştı.Saha ve seyirci avantajını da kullanarak Standard Liege’nin bu karşılaşmayı kazanacağına inanıyorum.Oranda cazip duruyor.

207 Rubin Kazan – Krasnodar = 1     1,45
Yorum=Rusya’da son haftaya gelinmiş durumda.Anzi ile Cska’nın lig kupasında final oynaması sanırım en fazlada Avrupa Ligine gitme adına Rubin Kazan’ı umutlandırmıştır.Yani 6.sırada bitirende Avrupa Ligine gidebilecek.Rubin Kazan’ın maçı kazanıp en yakın rakibi olan Dinamo Moskova’nın puan kaybetmesini bekleyeceğini düşünüyorum.

284 R.Santander – Guadalajara = 1   1,40
Yorum=İspanya 2’de düşme hattında bulunan ve kazanmak zorunda olan R.Santander evinde şuan için bir sıkıntısı bulunamayan Guadalajara’yı konuk ediyor.Dün en yakın rakibi olan Minandes’in de kazanmasıyla bu karşılaşmanın Santander açısından öneminin 2 kat daha arttığını düşünüyorum.Tercihim ev sahibinden yana olacak.

300 Empoli – Novara = 1   1,85
Yorum=İtalya Seri B’de playy off rövanş maçları oynanıyor.Empoli ilk maçta deplasmanda Novara’dan istediğini almıştı.Empoli’nin bu karşılaşmada hata yapmayacağına inanıyorum.Sadece ligdeki performanslarının yarısını bile bu karşılaşmaya vermeleri halinde kazanacaklarını düşünüyorım.Oranda gayet cazip.

217 Roda – Sparta Rotherdam = 1   1,45
Yorum=Rotherdam’ın sahasında istediğini almayı başaran Roda bu kez de kendi seyircisi önünde rakibini ağırlıyor.Playy outlarda silkelenip bir anda kendine gelmeyi başaran Roda’nın bu karşılaşmada kazanacağını düşünüyorum.

266 Roma – Lazio = 0-2 (ç)    1,38
Yorum=İtalya Kupası final karşılaşmasında Roma ile Lazio karşı karşıya geliyor.Ligi Roma 6.sırada Lazio ise 7.sırada bitirmişti.İki takım açısından da kupa bir yana Avrupa arenasında olabilmek için önemli bir maç olacak.Roma’da sakatlığı süren kaleci Stekelenburg forma giyemeyecek.Lazio’da ise sakat ve cezalı bulunmuyor.Bu karşılaşmada Lazio’nun kaybetmeyeceğini düşünüyorum.Ayrıca berabere bitmesi de muhtemel bir karşılaşma.

0 Yorum "26 mayıs 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate