Açıklama

Öncelikle belirtmek isterim, bu site herhangi bir haber sitesi falan değil.
Sadece iddaa tahmin sitesidir.
Kimse kain değildir.Elimizden geldiğince doğru tahminlerde bulunup sizlere daha çok kazandırmak isteriz.
Zaten bu ara Türkiyede ve Dünyada şike skandalı büyük ölçüde boy gösteriyor.Bunlara rağmen tahminlerimizde başarılı olmaya çalışacağız

O haberide burda yayınlamak istiyorum.Gerçi mutlaka görmüşsünüzdür ama ben yinede görmiyenler için yayınlıyorum:
(Şubat 2013)"Avrupa Birliği Polis Ajansı, (Europol) Dünya Kupası, Avrupa Futbol Şampiyonası ve Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere 380’den fazla futbol maçında şike yapıldığını bildirdi. Ayrıca şimdiye kadar konu ile ilgili 50 kişinin gözaltına alındığı açıklandı. Haber, dünya futbol camiasında bomba etkisi yarattı.
Europol Müdürü Rob Wainwright, Hollanda’nın Lahey kentinde düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, yaklaşık 18 ay boyunca, 13 bin elektronik posta da dahil olmak üzere birçok kaynağın incelendiğini belirterek, “15 farklı ülkede yaklaşık 400 maçta şike yapılmış. İçlerinde büyük kulüpler, hakemler ile oyuncuların da bulunduğu 425 kuruluş ve kişi şike yapmaktan şüpheli durumunda” dedi.
Şikeli olduğu söylenen maçların hangileri olduğuna dair ise bilgi verilmedi.
Asya merkezli ve Avrupa’da destek gören suç örgütlerince yönlendirilen şike olaylarından, yaklaşık 8 milyon Euro kazancın elde edildiği düşünülüyor."(Alıntıdır)
  Ancak bu olaylar tabiki yıllardır var sadece gün yüzüne çıkmıyor.





0 Yorum "Açıklama"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate