21 Nisan 2013 iddaa tahminleri





KOD                                          TAHMİN
501 Gençlerbirliği – Fenerbahçe = 2       1,40
Yorum=Ligde kalmayı belirli ölçülerle garantileyen G.Birliği ,şampiyonluk yolunda mutlak kazanması gereken Fenerbahçe ile oynuyor.Geçen haftalardada bahsetmiştim.Fenerbahçenin futbolundan tekrar bahsetmiyorum.Çünkü istediklerini alıyorlar.Bu maçıda kazanacaklarını düşünüyorum.

417 Tottenham – Manchester City = VAR    1,40
Yorum=Gol yollarında zorlanmayan iki takımın maçında City bir adım önde gözüküyor.Fakat Tottenhamda iyileşen Bale bu maç öncesi kadroya alındı.Muhtemelen de oynamasını bekliyorum.City dede önemli isimler var.Tabiki maça City biraz daha rahat çıkıyor.Bu da önemli bi faktör.Bu maçta taraf bahisi yerine karşıklı gol ve goller olacağı inancındayım.

458 Deportivo – A.Bilbao = 1      1,85
Yorum=Zor geçecek bir maç olarak gözüküyor.Deportivo son 4 haftada ciddi bir reaksiyon gösterdi.Bilbaonun ise durumu ortada gözüküyor.Onlarda bu maçtan puan almak isteyeceklerdir.Ancak ben Deportivonun galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyip yükselişine devam edeceği inancındayım.

365 İnter – Parma = 1       1,75
Yorum=İnter 2 haftadır kaybediyor.Takımda ciddi bir düşüş var.Bunların gerekçeleri de sakatlar gibi gözüküyor.Parma ise 2 haftadır kazanamıyor.Her ne kadar interde ciddi eksikler olsa da hazır rakibi Lazionun puan kaybettiği ve Parmanın bir amacı bulunmadığı bir haftada kazanacağı yönündeyim.

505 Juventus – Milan = VAR    1,50
Yorum=Şampiyonlar ligine doğrudan katılması için Milanın Napoliyi yakalamak için artık hata yapma şansı yok gibi gözüküyor.Juventusta mantıksal olaraktan fazlasıyla şampiyonluk adımlarını atıyor.Milanın dezavantajı deplasmanda oynaması.Juventus içinse ekstra motivasyon olarak maçın derbi maçı olacağını gösterebiliriz.Bu maçta karşılıklı filelerin sallanacağı inancındayım.

497 Haugesund – Rosenborg = 2   1,80
Yorum=Norveç liginde geçen hafta Start ile berabere kalan Rosenborg bu hafta Haugesund deplasmanına konuk oluyor.Bu maçta kadro kapasite anlamında rakibinden üstün olan Rosenborgun hata yapmayacağını düşünüyorum.Oranda gayet cazip.

413 Thun – Basel = 2      1,90
Yorum=Basele beklediğimden de yüksek bir oran çıkmış durumda.Geriye düştüğü maçlarda bile maçtan kopmayan Basele bu haftada güveniyorum.Umarım yanıltmazlar.

461 Hercules – Cordoba = 1   1,95
Yorum=Düşme potasında bulunan Hercules için kritik haftalar başlıyor.Cordoba ise ligin orta sıralarında bulunuyor.Herculesi kendi saha ve seyirci avantajıyla bu maçı almak için bir adım daha yakın görüyorum.


Yüksek oranlı denenebilecek maçlar

448 Liverpool – Chelsea = 2      2,60
Yorum=Rafeal Benitez eski takımına karşı Chelseanin başında görev yapacak.Eski takımını iyi tanıyan Benitez şampiyonlar ligine direkt gitmeyi Arsenala kaptırmak istemeyecektir.

432 Stuttgart – Freiburg = 2     2,40
Yorum= Bir inanışa göre hafta içi kupadada karşılaşan 2 takımın maçında ‘’kupa senin lig bizim ‘’ düşüncesiyle 2 olabilicek bir karşılaşma olarak görüyorum.

474 Atromitos – AEK = 1     2,30
Yorum=Geçen hafta taraftarın sahaya girmesiyle hükmen mağlup sayılan AEK küme düşmesi kesinleşti.Atromitos da playy oflara katılmayı garantilemiş durumda.İddiasız bir karşılaşma fakat moralman yıkılan AEK nın bu maça asılmayacağını düşünüyorum.
 
Bol Şanslar Bol Kazançlar Arkadaşlar… 

15 Yorumlar "21 Nisan 2013 iddaa tahminleri"

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Tesekkurler abrom dunku tuttu

    YanıtlaSil
  4. Yav dostum çok iyi maçlar veriyorsun ama aralarından 1 tanesi yatıyor tüm kupon boşa gidiyor.. en güvendiğin 4 - 4 şeklinde kupon versen daha iyi olmazmı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostum kafama yatan maçları iddaa bülteninden çekip yazıyorum. Aralarından seçerek oynucanız ama bundan sonra kupon şeklindede vercem yani en güvendiklerimi yazcam bi kuponda toplucam kalan maçlarıda isteğe göre oynasınız

      Sil
    2. güzel olur hadi bakalım :D

      Sil
  5. Evet böylesi daha iyi olur tşkkür ederim ilgilendiğin için

    YanıtlaSil
  6. Değerli ustad çok maca girmektense sadece sağlam banko 3 Yada 4 mac verebilirsen bizlere daha sağlıklı olur birde bazen +7 ilk yarı1 mc sonu 2 gibi supriz tahminlerinizi bekliyoruz iyi çalısmalar ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki hocam dediğin şekilde yapmaya çalışacam.. saolasın

      Sil

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate