20 Nisan 2013 iddaa tahminleri



KOD                               TAHMİN
283 Ordu – Kasımpaşa = 1   1,90
Yorum=Öncelikle belirtmek isterim ki Orduspor bu ligden düşecek.Bu fikstürle kolay kolay ligde kalacağını düşünmüyorum.Zaten puanlamada ortada alttanda Karadeniz takımı geliyor.Eğer tahminlerimde yanılmasam Orduyu düşürecekler.Gelelim bu maça Kasımpaşanın çıkışı 2 haftadır son buldu.Ordudada teknik direktör değişikliğine gidildi.Cevat Güler geldi.İlk maçında kazanmak isticektir.Mutlak ve mutlak puanlara ihtiyacı olan Ordunun yeni teknik direktörüyle kazanacağı yönündeyim.

319 Akhisar Bld. – Beşiktaş = 1-0 (ç)  1,49
Yorum=Aslına bakarsak Akhisar takımı mütevazı bir kadroya sahip.Ancak sahalarında iyi oynuyorlar.Büyük takımlarada kolay kolay teslim olmuyorlar.Ben bu ligde Akhisarın kalacağı inancındayım.Beşiktaşta teknik direktörlük açısından sakatlar açısından durumlar karışık gözüküyor.Akhisarın kaybetmeyeceğini düşünüyorum.Alternatif tercih olarakta Alt seçeneği uygun görünüyor.

223 Fulham – Arsenal = 2   1,60
Yorum=Hafta arası oynadığı Premier Lig maçında berabere kalarak büyük sürpriz yapan Arsenal şimdide Fulhama konuk oluyor.Arsenalın hazır Chelsea ninde puan kaybetmesi muhtemel olan bu haftada hata yapmayacağını düşünüyorum.Arsen Wangerin öğrencileri kazanır.

228 West Bromwich – Newcastle Utd. = 0-2(ç)    1,43
Yorum=Newcastle ligde kalmak için bu karşılaşmadan puan almak zorunda diye düşünüyorum.Çünkü önlerinde zor bir fikstür bulunuyor.West Bromwichin ligde bir amacı bulunmuyor.Newcastlenin bu maçı kaybetmeyerek geçen haftaki yenilgiyi de telafi ederler.

211 E.Frankfurt –Schalke = VAR     1,40
Yorum=Evinde iyi mücadele veren E.Frankfurtun Avrupa ligi elemelerine gitme şansı bulunuyor.Schalke ise B.Leverkuzeni yakalayıp şampiyonlar ligine direkt katılmak istiyor.Bu zorlu mücadelede karşıklı filelerin sallanacağı inancındayım.

294 R.Madrid – R.Betis = VAR      1,60
Yorum=R.Madrid de savunmada önemli eksikler bulunuyor.Orta sahada da kadroya alınmayan oyuncular var.Avrupa kupalarına gitme çabası olan R.Betisin bu açıkları değerlendireceğini düşünüyorum.Karşılıklı filelerin sallanacağı yönündeyim.

324 Willem II – Roda = 2       2,00
Yorum=Hollanda liginde düşme potasındaki iki takımın maçında Roda zorlu Willem deplasmanına konuk oluyor.İki takım açısındanda kritik bir maç olarak gözüküyor.Fakat fikstürlere baktığımda Roda için daha bir kritik maç olduğu göze çarpıyor.Bunun için ben Rodanın bu ligde playy outta oynamadan kalacağı inancındayım.Bu maçıda kazanacaklarını düşünüyorum.

322 Pacos Fereira – Rio Ave = 1  1,85
Yorum=Dün Braganın kazanmasıyla 3.cülüğü ytiren Pacos evinde orta sıralarda bulunan Rio Ave’yi ağırlıyor.Bu maçtaki ilk düşüncem ev sahibinden yana olacak.Fakat ilginç bir istatistikte yakaladım.Onuda paylaşayım.Pacos evinde oynadığı 12 maçın 11 inde gol atmayı başarmış,Rio Ave ise deplasmanda oynadığı 12 maçın 12 sindede gol atmayı başarmış.Yani istatistiklerde bu maçın KGVAR olacağı yönünde.Tercih sizin.

295 Ponferradina – S.Gjon= VAR        1,55
Yorum=Son haftaların çıkıştaki takımların karşı karşıya geleceği maçta iki takımında gol ve goller bulacağı inancındayım.

296 Xerez – Las Palmas =  2        1,55
Yorum=Mantıksal olarak ligden düşmesi kesinleşen Xerez evinde playy oflara kalma mücadelesi veren Las Palması konuk ediyor.Bu maçta Las Palmasın kazanacağını düşünüyorum.

202 Grosseto – Livorno = 2     1,40
Yorum=Ligden düşmesi kesinleşen Grosseto Livornoyu ağırlıyor.Livornonun bu maçı kazanacağı yönündeyim.Hatta Novara yenilgisini unutturmak için farklıda kazanabilirler.Oran yükseltmek isteyen handikaplıda oynayabilir diye düşünüyorum.

289 Z.Lugansk – D.Kiev= 2      1,40
Yorum=Ligin bitimine 6 hafta kala şampiyonlar ligi elemelerine katılmak isteyen D.Kiev ligin orta sıralarındaki Lugansk takımına konuk oluyor.Bu maç D.Kiev için büyük önem taşıyor.Hata yapmazlar diye düşünüyorum.

Bol şanslar bol kazançlar...

2 Yorumlar "20 Nisan 2013 iddaa tahminleri"

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate