16 Nisan salı 2013 iddaa tahminleri



KOD
415 Stenhousemur-Quenn Of Sout = 3,5 gol üstü    2,15
Yorum=Quennin çoğu maçı üst bitiyor.Rakipleri düşme potasındaymış garantiledik diye bir polemikleri yok kanımca.Geçenlerdede puana ihtiyacı olan bir takımla oynayıp farklı kazandılar tabiri caizse sahaya gömdüler.Yani acımıyorlar.Tahmin ediyorum ki bu ligin çok çok üzerinde bir kadro yapısı var o yüzden çok gol atabiliyorlar.Tercihim 3,5 üstü.Oranıda gayet cazip buluyorum.

420 Blackburn – Huddersfield = 1      1,90
Yorum=Belkide klişe olacak ama bir zamanlar Premier Ligde başarılara imza atan takım olna Blackburn şimdi 2.Ligdende düşmemeye çalışıyorlar.2 takımında puana ihtiyacı olacak bir karşılaşma.İkiside alt lige düşmek istemiyor.Tercihim ev sahibinden yana olacak bu karşılaşmada.Alternatif arayanlara KG VAR seçeneğide düşünülebilir.

433 Sheffield Utd.-Brendford = 2,5 gol üstü    1,70
Yorum=Üst lige çıkmak için playy offları zorlayan iki klübün maçında bol goller bekliyorum.İki takımda açık futbol oynuyor.Bunun sayesidede üst olacağı inancındayım.

463 ST Etienne – Lorient = İ.Y. 0       1,95
Yorum=Fransa kupasında ligdede dengesiz iki takımın maçında ilk yarıda gol olmayacağını düşünüyorum.İlk yarı beraberlik diyorum.

Bol şanslar Bol kazançlar

0 Yorum "16 Nisan salı 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate